FB pixel TP pixel
Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer © Netflix

Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer

Režisér Zack Snyder sice s původními verzemi sci-fi série Rebel Moon u diváků i kritiků moc neuspěl a vysloužil si řadu negativních ohlasů, nyní ale zkouší štěstí znovu a slibuje, že půjde o úplně jiný film. Necenzurovaná režisérská verze v traileru odhaluje řadu nových scén, v nichž nechybí brutální výjevy, rozstřelená těla nebo odvážnější erotika.

Filmové novinky 22. 7. 2024 19:25 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder dodržel slib a připravil pro fanoušky rozšířené verze svého sci-fi eposu Rebel Moon, který bude mít v necenzurované podobě premiéru 2. srpna letošního roku. První díl ponese nový originální název Rebel Moon - Chapter One: Chalice of Blood (Kalich krve) a rozšířená verze druhého dílu bude mít jméno Chapter Two: Curse of Forgiveness (Kletba odpuštění). Snyder sliboval, že tyto verze filmu budou výrazně krvavější a odvážnější než dříve uvedená varianta.

To se samozřejmě odrazí i na přísnějším mládeži nepřístupném eRkovém ratingu. Režisérský megaloman již dříve naznačil, že: „… tonálně budou sestřihy úplně jiné. Každý z nich je o hodinu delší. Každý z nich má tři hodiny a je v nich spousta scén, které v původních verzích nejsou. Emocionálně je to spíš paralelní vesmír než rozšířená verze. Ve verzi s ratingem R se dějí věci, které se ve verzi PG-13 nedějí. Pořadí všech událostí je jiné, takže je to opravdu zajímavé cvičení.“ Nutno uznat, že zveřejněná upoutávka skutečně láká na brutálnější a výrazně pozměněnou podívanou, ve které najde i na otevřenější erotické scény. Otázkou zůstává, jestli příběh začne být skutečně lepší, nebo půjde stále o nepříliš zábavný derivát lepších předchůdců.

Zdroj: Netflix

Applu se nelíbí nízká sledovanost. Zvažuje změnu po vzoru Netflixu
Applu se nelíbí nízká sledovanost. Zvažuje změnu po vzoru Netflixu
22.07.2024 17:25:00 | Filmové novinky

Přestože streamovací služba Apple TV+ nabízí ve svém katalogu kvalitní a ceněné seriály a filmy, její podíl sledovanosti dosud nepřesáhl jedno procento. To se nyní pokusí změnit nákupem pořadů od velkých hollywoodských studií.

Nejmrazivější horor roku: Duchařská novinka má stoprocentní hodnocení kritiků
Nejmrazivější horor roku: Duchařská novinka má stoprocentní hodnocení kritiků
21.07.2024 11:20:00 | Filmové novinky

Tento víkend vstoupila do zámořských kin paranormální hororová podívaná Oddity. Kritici film hodnotí jako další originální přírůstek moderního hororu a označují jej za jeden z nejlepších žánrových počinů roku.

Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů
Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů
21.07.2024 11:00:00 | Filmové novinky

Už příští týden čeká fanoušky Marvelu jediný velký komiksový spektákl od studia, které ovládlo svět s hrdinskými Avengers. Marvel nyní přichází s finální upoutávkou, která už se nebojí přinést i nejedno překvapení. Ve filmu bude i vícero verzí Wolverina.

Nový seriál o Kramném zkoumá vraždu v Egyptě. Kauza stále rozděluje Česko
Nový seriál o Kramném zkoumá vraždu v Egyptě. Kauza stále rozděluje Česko
19.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Podivná smrt manželky a dcery. Ještě divnější chování otce rodiny. Následné zatčení a odsouzení za vraždu. Česko za posledních 10 let nezažilo zvláštnější případ vraždy než ten, v jehož středu stojí Petr Kramný. Nový dokumentární seriál nyní případ, který stále rozděluje Česko, detailně zkoumá.