FB pixel TP pixel
RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery © TMDB

RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery

Adam Sandler pokračuje ve své komediální tvorbě pro Netflix v další ze svých sériových žánrovek, tentokrát variující detektivky Agathy Christie. Jak se nám jeho nový pokus líbil? A stojí za něco kompletní česká lokalizace v podobě titulků a dabingu?

Video

Adam Sandler patřil mezi roky 2000-2010 mezi největší komediální hvězdy, jehož filmy vydělávaly peníze a držely si více než slušnou kvalitu. Po roce 2010 však Sandler zlenivěl a jeho tvorba začala připomínat dobře zaplacené dovolené, během nichž se jen tak mimochodem natočil i velmi improvizovaný film. Novinka Murder Mystery slibovala i díky účasti Jennifer Aniston návrat do starých kolejí, nakonec to však úplně nevyšlo. Proč? To se dozvíte v naší nové videorecenzi, kde si na nejnovější spolupráci Sandlera a Netflixu posvítil Jakub Neumann alias Toren CZ, jehož další recenze najdete na našem YouTube kanále.

 232 zobrazení   3 se líbí
RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
25.06.2019 15:00:00 | Video

Ačkoli z české kotliny zatím Netflix nic významnějšího neuklohnil, v zahraničí se mu daří s německým sci-fi Dark a o kousek na sever v Dánsku s dalším sci-fi The Rain. A na to jsme se tentokrát podívali detailněji ve dvojici videorecenzí.

RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
23.06.2019 | Video

Pryč jsou časy, kdy označení "produkce Netflixu" s sebou nesla negativní a trochu laciný nádech. Netflix investuje do svých filmů a seriálů obrovské peníze a není v poslední době lepšího důkazu než hvězdně obsazený akční thriller Triple Frontier s Benem Affleckem, Oscarem Isaacem či Charliem "Artušem" Hunnamem.

RECENZE: Atmosférický hit Dark od Netflixu prostě musíte vidět
RECENZE: Atmosférický hit Dark od Netflixu prostě musíte vidět
21.06.2019 12:00:00 | Video

Již dnes startuje na Netflixu druhá řada německého seriálu Dark, jenž je exkluzivně k vidění na Netflixu. A to je ideální čas připomenout si, co nás u seriálu v první řadě dokonale zaháčkovalo.

RECENZE: Bonding
RECENZE: Bonding
18.06.2019 | Video