FB pixel TP pixel
Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let © MGM

Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let

Legenda akčního filmu Sylvester Stallone potvrdil návrat ke své nejslavnější roli a odhalil nové podrobnosti o seriálu, který fanouškům přiblíží život Rockyho předtím, než se stal boxerskou legendou.

Filmové novinky 3. 9. 2024 17:00 | Filmové novinky

Hollywoodská legenda Sylvester Stallone překvapila fanoušky v roce 2021, když oznámila svůj záměr opět se vrátit k nejslavnější roli své kariéry. Sly prozradil, že se chystá vytvořit seriál o mladém Rockym Balboovi. Nedávno v podcastu Inspire Me tento plán potvrdil a odhalil nové informace. Přestože Stallone neprozradil mnoho detailů, naznačil, že se můžeme těšit na romantický příběh, který svou atmosférou bude připomínat animovanou klasiku Lady a Tramp. Diváci se prý mohou těšit na návrat do 60. let, kdy se mladý Rocky setkává se svou životní láskou Adrianou, kterou v původních filmech ztvárnila Talia Shire. Stallone přiznal, že tento projekt je mu velmi blízký a že psaní příběhu probíhá zcela přirozeně a spontánně.

„Napsal jsem několik stránek a zdá se, že příběh se píše sám. Jasně vidím Adrian v patnácti, Rockyho v sedmnácti a Paulieho, jak se stěhuje do nové čtvrti. Je to skoro jako Lady a Tramp, ale se skutečnými lidmi. Bude to úžasné,“ řekl Stallone. Osmasedmdesátiletý herec již dříve naznačil, že seriál se zaměří také na významné události 60. let, jako bylo přistání na Měsíci, feministické hnutí, boj za občanská práva a studenou válku, a jak tyto události ovlivnily oblíbené postavy. Stallone také prozradil, že prequel by měl mít několik řad po deseti epizodách. Formát je nastaven tak, aby každá postava měla čas se rozvinout, protože Stallone chce vyprávět mnohovrstevnatý příběh. Seriál se prý chystá pro některou ze streamovacích služeb, k projektu se ovšem dosud žádná nepřihlásila.

Zdroj: Collider

Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí
Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí
02.09.2024 18:25:00 | Filmové novinky

Slavná trojice moderátorů Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Trailer k závěrečné epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám a možná je donutí i k slzám.

Gandalf se vrací do Středozemě v novém filmu. Jeho představitele trápí zdravotní problémy
Gandalf se vrací do Středozemě v novém filmu. Jeho představitele trápí zdravotní problémy
02.09.2024 17:53:00 | Filmové novinky

Zatímco na Prime Videu od Amazonu odstartovala druhá řada fantasy Pán prstenů: Prsteny moci, režisér Andy Serkis pod dohledem Warner Bros. připravuje nový film o Glumovi. Fanoušky jistě potěší, že herec Ian McKellen dostal nabídku na návrat do role Gandalfa.

Konflikty, hněv a stres. Autor Hry o trůny naznačuje velké problémy s novým seriálem
Konflikty, hněv a stres. Autor Hry o trůny naznačuje velké problémy s novým seriálem
01.09.2024 19:05:00 | Filmové novinky

Rod draka se řadí k vlajkovým lodím HBO, respektive služby Max. V případě druhé řady se ale začínají množit i hlasy, které poukazují na unavenost obsahu ze Západozemí. Svého nového a velmi překvapivého kritika nově dostal seriál i v postavě autora knižní předlohy.

Proč skončila Teorie velkého třesku? Sheldon konečně odhalil dojemné osobní důvody
Proč skončila Teorie velkého třesku? Sheldon konečně odhalil dojemné osobní důvody
01.09.2024 14:05:00 | Filmové novinky

Otázka, kdy přišel správný čas ukončit určitý seriál, bývá často dost palčivou. Někdy konec vykrystalizuje přirozeně z příběhu, jindy je na vině sledovanost nebo ochota herců samotných se na projektu podílet. V nedávném podcastu s Davidem Tennantem odhalila hvězda Teorie velkého třesku, co stálo za koncem milovaného sitcomu.