FB pixel TP pixel
Sex, romantika a krásná těla. Netflix láká na žhavé letní novinky. © TMDB

Sex, romantika a krásná těla. Netflix láká na žhavé letní novinky.

Dlouhé slunečné dny a letní teploty konečně dorazily i do Česka. To se dokonale hodí Netflixu, jenž právě vydal trailery na dvě novinky, které s tímto ročním obdobím dokonale souzní.

Filmové novinky
© TMDB

Too Hot To Handle

Too Hot to Handle | USA | 2020 | Reality-show | Vztahy

Nová řada, noví soutěžící, stejná pravidla: žádný sex ani líbání. Po nedávno uvedené nové řadě populární reality show The Circle se nyní můžeme těšit i na další oblíbený projekt, který si libuje v emočně přepálených jízdách. Zatímco Circle pracuje s promyšlenějším konceptem, ve kterém hráči komunikují prostřednictvím svých profilů ve vytvořené aplikaci, kde se mezi sebou hodnotí, Too Hot to Handle zase funguje na jednoduché premise, kdy sexy lidé nahnáni na tropický ostrov mají zakázány intimnosti jako líbání, masturbaci nebo sex po dobu čtyř týdnů. Odměna pro vítěze je 100 000 dolarů. 2. řada bude k dispozici na Netflixu od 23. června.

 47 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Banda lobotomických šimpanzů na ostrově, kde nemohou souložit? Neskutečně hloupá a zároveň zábavná reality show, u které neuvěříte vlastním očím a uším.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | nové díly od 14. 7. 2023

Sex/Život

Na pátek 25. června si pak Netflix připravil žhavé seriálové komediální drama s názvem Sex/Život, který přináší na pozadí romantického trojúhelníku mezi ženou, jejím manželem a její minulostí provokativní pohled na ženskou identitu a touhu. Než se hlavní hrdinka Billie (Sarah Shahi) provdala za milujícího a spolehlivého Coopera (Mike Vogel) a přestěhovala se do Connecticutu, byla svobodomyslná a nespoutaná. S nostalgií po minulosti si Billie začne psát deník a fantazírovat o svých vášnivých hrátkách se sexy bývalým přítelem Bradem. Jenže jednoho dne její deník najde manžel. První řada seriálu nabídne dohromady osm epizod.

 1 370 zobrazení  
Filmtoro
Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku
Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku
14.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vydal první ukázku k muzikálu, ve kterém jako režisér debutuje miláček Broadwaye Lin-Manuel Miranda a hlavní roli ztvárnil talentovaný Andrew Garfield.

Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
13.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

S koncem seriálu Jupiter's Legacy se vyrojily nové zprávy, které nastiňují, jak probíhalo natáčení předraženého seriálu Netflixu. A není to hezké čtení.

První záběry 2. řady Zaklínače jsou tady! Plus další novinky Netflixu
První záběry 2. řady Zaklínače jsou tady! Plus další novinky Netflixu
11.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix dnes odhalil první záběry z druhé řady Zaklínače, které se věnují Ciri, která už není dívkou v nesnázích. Plus byl představen například Splinter Cell.

Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera
Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera
11.06.2021 19:30:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant na akci Geeked Week prezentoval i své anime projekty, díky čemuž jsme se dozvěděli žhavé novinky z tvorby Kevina Smithe či Zacka Snydera.