FB pixel TP pixel
Snyder slaví. Armáda mrtvých je větší hit než Vyproštění i Enola Holmes © TMDB

Snyder slaví. Armáda mrtvých je větší hit než Vyproštění i Enola Holmes

Zack Snyder si může gratulovat. Jeho zombie novinka Armáda mrtvých sice sbírá hodnocení, která jsou přinejmenším rozpačitá, ale aktuálně neexistuje film, který by na Netflixu generoval větší zájem. Závidět může i Chris Hemsworth se svým Vyproštěním.

Streaming novinky Snyder slaví. Armáda mrtvých je větší hit než Vyproštění i Enola Holmes © TMDB

Podle naší datové platformy Flixpatrol totiž v rámci prvního dne uvedení válcuje Snyder v podstatě všechno, co kdy Netflix vypustil. Respektive od doby, kdy spustil svoje žebříčky TOP 10. To zahrnuje tituly jako zmíněné Vyproštění, Enola Holmesová nebo Old Guard: Nesmrtelní. Z poslední doby pak velmi populární Ženu v okně nebo sci-fi Za čárou či Půlnoční nebe. Snyderův zombie trhák, který řadu diváků trápí především tím, jak podivně ošklivě vypadá kvůli permanentně otevřené cloně a rušivému přeostřování, se umístil na prvním místě nejsledovanějších filmů Netflixu v celkem 80 zemích z 82, které na Flixpatrolu sledujeme. Ruku na srdce, kdo z nás to má. Samozřejmě bude zajímavé sledovat, jak rychle bude zájem o Armádu mrtvých klesat. Zrovna tento typ filmu je dokonalou ukázkou front-loadingu, kdy se většina fans nahrne k obrazovkám o prvním víkendu. Jenže je to také Netflix, který dokáže generovat hity často skoro z čehokoliv, a v čase stále ještě blockbustery nevybavených kin se jedná pro většinu fanoušků velkých filmů o jasnou volbu. Jedna věc je ale jasná. Kvartální výsledky Netflixu budou určitě výrazně veselejší než posledně.

 4 365 zobrazení   700 se líbí
Levnější HBO Max s reklamami startuje již příští měsíc. Kolik bude stát?
Levnější HBO Max s reklamami startuje již příští měsíc. Kolik bude stát?
21.05.2021 9:00:00 | Streaming novinky

Oproti Netflixu, Amazonu či Disney+ je HBO v počtu předplatitelů stále pozadu. Vedení stanice se proto rozhodlo vydat levnější verzi podpořenou reklamami. Co o ní víme?

Není čas na prodej? Amazon nabízí za Bonda a MGM nekřesťanské peníze
Není čas na prodej? Amazon nabízí za Bonda a MGM nekřesťanské peníze
20.05.2021 6:00:00 | Streaming novinky

Po chvilce ticha je opět na stole prodej věhlasného studia MGM některému ze streamovacích hráčů. Po Netflixu a Applu nyní o koupi jedná Amazon. A jeho nabídka je opravdu obří.

Půjde Duna v Česku jen do kin? Exkluzivita HBO bude asi jen v Americe
Půjde Duna v Česku jen do kin? Exkluzivita HBO bude asi jen v Americe
19.05.2021 7:00:00 | Streaming novinky

Pokud jste se těšili, že se na podzim konečně rozjede HBO Max i v našich končinách a my si budeme moct vybrat, jestli si na očekávanou sci-fi Duna zajdeme do kina, nebo si ji pustíme v domácích podmínkách, máme pro vás špatné zprávy.

Streamingové války hlásí další bitvu, WarnerMedia a Discovery se slučují
Streamingové války hlásí další bitvu, WarnerMedia a Discovery se slučují
18.05.2021 9:00:00 | Streaming novinky

To, o čem se ještě během víkendu jen spekulovalo, se před několika hodinami stalo realitou. Operátor AT&T, majitel mediálního koncernu WarnerMedia, oznámil, že společně s konkurenční skupinou Discovery zakládají nový společný podnik. Boj o diváka online se tak dále přiostřuje.