FB pixel TP pixel
Potvrzeno! Spider-Man v Česku jde za lepším. Na Netflixu brzy končí © Imsomniac Games

Potvrzeno! Spider-Man v Česku jde za lepším. Na Netflixu brzy končí

Dny slavné trilogie Spider-Man na Netflixu jsou sečteny. Pavoučí muž se stěhuje za lepším, respektive za svými parťáky od Marvelu.

23. 9. 2022 16:40 | Filmové novinky

Pokud patříte mezi milovníky Spider-Mana, pak by vás skutečnost, že z Netflixu k 30. září zmizí celá trilogie s Tobey Maguirem měla vlastně těšit. Proč, ptáte se? Protože Peter Parker zamíří ke svým kolegům z MCU a sejde se i s ostatními Spider-Many z multivesmíru. Disney Plus se totiž v poslední době snaží dostat pod sebe co možná nejvíc marvelovek, a to včetně titulů od Sony, které jen pomáhá vyvíjet a točit, ale nemá na ně původní distribuční práva. Již dříve jsme se na Disney Plus dočkali snímků The Amazing Spider-Man a The Amazing Spider-Man 2, dále i Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Daleko od domova. Nyní dostaneme i původního hraného Spideyho od Sama Raimiho, čímž je Disneyho mise téměř u konce.

Stane se tak již 7. října, takže budete mít možnost udělat si hodně pěkný filmový maraton. Bohužel prozatím bez pořádného finále, neboť Disney aktuálně nevlastní práva na uvedení filmu Spider-Man: Bez domova, který můžete najít na HBO Max a nyní dokonce v regulérním formátu 2.35:1. Původně se totiž snímek na službě objevil v docela nepříjemném ořezu. Jako příjemný bonus pak na Disney Plus samozřejmě poslouží výtečný animák Spider-Man: Paralelní světy, případně některý ze starších animovaných seriálů. Samozřejmostí jsou pak výskyty Spideyho ve filmech s Avengers.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejdrsnější sci-fi roku se blíží. Jeho brutalita zaskočila i americké cenzory
Nejdrsnější sci-fi roku se blíží. Jeho brutalita zaskočila i americké cenzory
22.09.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Syn slavného režiséra Davida Cronenberga má podobnou zálibu v násilí jako jeho otec. A americkým cenzorům se jeho nadšení z krve příliš nelíbí.

Jeden z nejlepších komiksových filmů posledních 20 let konečně dostane pokračování
Jeden z nejlepších komiksových filmů posledních 20 let konečně dostane pokračování
22.09.2022 12:20:00 | Filmové novinky

Trvalo to sice 17 let, ale nakonec jsme se konečně dočkali. Studio Warner Bros. konečně potvrdilo očekávaný návrat jednoho z největších komiksových drsňáků, kterého jsme mohli vidět v kinech. A dobrou zprávu je, že se vrátí nejen stěžejní hvězda Keanu Reeves.

Lepší než Mandalorian? Recenze nového Star Wars seriálu chválí velké změny
Lepší než Mandalorian? Recenze nového Star Wars seriálu chválí velké změny
21.09.2022 15:10:00 | Filmové novinky

Od středečního rána je na službě Disney Plus dostupný nový seriál Andor, který nás opět zavádí do světa Star Wars. A podle prvních recenzí se jedná o zcela unikátní zážitek, přičemž seriálové Hvězdné války prý nikdy nevypadaly lépe.

Nejzvrácenější horor roku bude pouze online. Trailer vypadá skvostně
Nejzvrácenější horor roku bude pouze online. Trailer vypadá skvostně
21.09.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Disney není jen Disney Plus, ale také Hulu. A právě skrze tuhle streamovací službu filmový gigant přináší řadu temných a drsných žánrovek. Po vydařeném Predátorovi nás nyní čeká návrat další klasiky.