FB pixel TP pixel
Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad © TMDB

Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad

Hvězda seriálu Stranger Things Finn Wolfhard, který hraje postavu Mikea Wheelera, láká fanoušky na třetí řadu, a zdůrazňuje, že se můžeme těšit na důslednější propojení humoru z první série s hororovými prvky té druhé.

Filmové novinky

Masová obliba jednoho z největších hitů streamovací služby Netflix Stranger Things má základ v mnoha faktorech jako jsou výborný casting, touha po osmdesátkové nostalgii zakomponovaná nenásilnou citací, ale hlavně tvůrci dobře namíchaný žánrový a tonální mix, který přirozeně přechází v rámci celého rozsáhlého vyprávění. Bez problému se přechází mezi hororem, sci-fi, romantikou, dramatem či komedií. Nadcházející třetí série naše hrdiny dostane mimo školní lavice, bude se totiž odehrávat během letních prázdnin. Celá parta si ale moc neodpočine, bude muset opět bojovat proti nadpřirozeným silám, které sužují jejich městečko Hawkins. Podle hvězdy seriálu Finna Wolfharda nová řada fanouškům přinese všechny prvky, které mají rádi, ale autoři si prý pořádně mákli, a dodali jedny z nejlepších dialogů a sepsaných scén vůbec.

Wolfhard dále prohlásil, že zatímco první řada preferovala dobrodružný a zábavný aspekt a druhá vyzdvihovala hlavně hororové prvky, ta třetí míchá vše dohromady. „A navíc jsme se všichni zlepšili v hraní”, dodal. Před odvysíláním nové série teasují fanoušky seriálu i další dodávané příběhové střípky. Například podle herce Dacre Montgomeryho jím stvárněný Maxin starší bratr Billy „v téhle řadě ztělesňuje čisté zlo”. Nebo ve Willovi jsou pak stále přítomny pozůstatky spojení s monstrem z předchozích sérií. „Lidé se stále ptají, jestli už bude mít postava Willa ve třetí řadě trochu klidu. Já jim říkám: Jo, jasně, první dvě epizody. Ale pak už nebude mít klid nikdo”. O pravdivosti výše zmíněných slov se můžeme přesvědčit už 4. července.

 224 zobrazení   15 se líbí
HBO na Emmy za nejlepší scénář nominovala finále Hry o trůny
HBO na Emmy za nejlepší scénář nominovala finále Hry o trůny
13.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila své nominace Hry o trůny pro letošní ceny Emmy. A stejně jako Branovi pomohl „správný příběh“ ke zvolení králem i s minimem vůdcovských zkušeností, Hra o trůny zřejmě spoléhá, že příběh o poslední řadě veleúspěšné fantasy série jí ceny vynese tak nějak automaticky.

Co může za propadák X-Men: Dark Phoenix? Konečně známe odpovědi
Co může za propadák X-Men: Dark Phoenix? Konečně známe odpovědi
12.06.2019 11:00:00 | Filmové novinky

Poslední štace slavných mutantů pod záštitou studia 20th Century Fox se vůbec nepovedla. Kritiky jsou zdrcující a tržby doslova tragické. Web Deadline a jeho špioni v kuloárech objevili, co se tentokrát pokazilo.

Netflix koupil adaptaci herní pecky The Division s Jakem Gyllenhaalem
Netflix koupil adaptaci herní pecky The Division s Jakem Gyllenhaalem
11.06.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Netflixu se podařilo získat distribuční práva k adaptaci videohry s názvem Tom Clancy’s The Division. Film podle hry společnosti Ubisoft bude režírovat David Leitch (John Wick) a zahrají si v něm hollywoodské hvězdy Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal.

První pohled na seriál Loki naznačuje, že bůh lsti se vydá do minulosti
První pohled na seriál Loki naznačuje, že bůh lsti se vydá do minulosti
10.06.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Oficiální fotografie z Walt Disney Company's Investor Day ukazuje nejen logo chystané série Loki, ale i první záběr/art ze seriálu Disney+, který se bude točit primárně okolo Thorova lstivého bratra a zřejmě zamíří do roku 1975.