FB pixel TP pixel
TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile © TMDB

TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile

Frančíza Rychle a zběsile míří do televize, ale ne stylem, který by fanoušci tuningu, benzínu a spálených gum zřejmě očekávali. První teaser totiž ukazuje, že místo hraného seriálu nás čeká animovaná série. Dobrou zprávou je, že se ke značce vrací Vin Diesel.

Filmové novinky

Za seriálem stojí DreamWorks Animation TV Studio Focus, které již dříve vytvořilo She-Ra and the Princesses of Power. Oficiální název chystaného animáku je Fast & Furious: Spy Racers a globální premiéra by na Netflixu měla nastat ještě letos. Hlavní postavou děje bude Tony Torreto, který se vydá v závodních, od oleje zamazaných stopách svého bratrance Doma. Společně s přáteli si je totiž najme vládní agentura, aby se infiltrovali do elitní závodní ligy, která současně slouží jako fasáda zločinné organizaci s ambicí ovládnout svět.

Do série Rychle a zběsile se vrací Vin Diesel, který je výkonným producentem a showrunnerem seriálu společně s Chrisem Morganem, Timem Hendrickem (Voltron: Legendary Defender) a Bretem Haalandem (Kung Fu Panda). DreamWorks nové Rychle a zběsile odhalil ve své prezentaci na Annecy International Animated Film Festival, kde představil i další zbrusu novou animovanou sérii Kipo & the Age of Wonderbeasts, která by na Netflix měla dorazit v příštím roce.

 110 zobrazení   11 se líbí
Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
16.06.2019 | Filmové novinky

Uznáváme, že vysedávat ve třiceti stupních doma u televize, není úplně osvěžující. Nicméně v druhé polovině června se má zásadním způsobem ochladit a tudíž se hodí vědět, co největší streamovací služba v červnu již vypustila do světa a co teprve chystá. Málo toho skutečně není.

Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
14.06.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Odmítáte si předplatit Netflix kvůli nedostatku české podpory? Tahle záminka vám brzy odpadne. Netflix po titulcích u řady seriálů a filmů konečně přišel s českým dabingem, který nasadil u zajímavé seriálové novinky pro omladinu.

10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
14.06.2019 14:55:00 | Filmové novinky

Ačkoli letní počasí nabádá spíše k návštěvě koupaliště, občas neuškodí ani zavřít se doma s dobrou filmovou novinkou. Meteorologové navíc v půlce víkendu předpovídají vydatné deště a prudké ochlazení, a tak se nebojíme, že by vám následující desítka online novinek nepřišla vhod!

Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad
Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad
14.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Hvězda seriálu Stranger Things Finn Wolfhard, který hraje postavu Mikea Wheelera, láká fanoušky na třetí řadu, a zdůrazňuje, že se můžeme těšit na důslednější propojení humoru z první série s hororovými prvky té druhé.