FB pixel TP pixel
Herní legenda Tekken ožívá na Netflixu. A první trailer vypadá skvěle © Bandai Namco Studios

Herní legenda Tekken ožívá na Netflixu. A první trailer vypadá skvěle

Videoherní rubačka Tekken je plná zajímavé mytologie a propracovaných vztahů mezi postavami. A doposud nemá adekvátní filmovou či seriálovou adaptaci, která by stála za řeč. Teď by se to mohlo změnit.

20. 3. 2022 14:15 | Filmové novinky

Jin Kazama se sice poprvé objevil až v Tekkenu 3, obratem se ale stal jednou z nejoblíbenějších postav celé série. I proto, že jeho dějový oblouk je do jisté míry velmi tradičním hrdinským příběhem se vzestupy a pády, a také komplikovanou rodinnou historií. Tu rozpracuje i nový seriál od Netflixu, který ponese název Tekken: Bloodline. V té se podíváme na mladého Jina, který se vydá za svým dědečkem a často vrchním padouchem série Heichachim Mishimou, který ho naučí pořádnou porci rodinných bojových umění a pravděpodobně i historii, která je svázaná s doslova ďábelským rodinným genem.

Ačkoli většinu traileru zabírá Jinův trénink, ke konci naznačuje, že se dočkáme i slavného turnaje o titul Krále železné pěsti, jež je s rodinami Mischima a Kazama svázán kvůli propojení s mocným korporátem. Nový seriál však nebude hraným dílem, nýbrž anime, které by mělo být mnohem věrnější předloze, než neslavná adaptace z roku 2010. Ta má dodnes na serveru Rotten Tomatoes neuvěřitelných 0 procent pozitivních recenzí. Seriál by se měl na Netflixu objevit během roku 2022, přesné datum však není známo.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Sci-fi roku? Recenze chválí Halo za velkolepost, fanoušky však úplně nepotěší
Sci-fi roku? Recenze chválí Halo za velkolepost, fanoušky však úplně nepotěší
20.03.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Nová akční sci-fi Halo měla masivní rozpočet 90 milionů dolarů, což ji řadí na úroveň Hry o trůny. Není divu, že vyvolává nemalá očekávání. Nyní jsme se díky prvním recenzím dočkali reakcí na výsledné dílo. A ne všechno sklidilo chválu.

Schwarzenegger promluvil k Rusům. Státnicky obnažil ruskou propagandu
Schwarzenegger promluvil k Rusům. Státnicky obnažil ruskou propagandu
18.03.2022 7:00:00 | Filmové novinky

Bývalý kalifornský guvernér a filmová megahvězda, Arnold Schwarzenegger, promluvil ve videu zveřejněném na sociálních sítích k ruskému lidu. Ve státnicky stylizované řeči zmínil svůj vztah k Rusům skrze filmy i sport.

Komiksáci slaví. HBO se stává domovem skvostných animáků (nejen) s Batmanem
Komiksáci slaví. HBO se stává domovem skvostných animáků (nejen) s Batmanem
17.03.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Přepnutím HBO GO na HBO Max se sice výrazně ztenčila nabídka licencovaných projektů, přibyla ale celá řada filmů a seriálů vycházejících z komiksové stáje DC Comics. Na své si přijdou převážně fanoušci animovaných adaptací těch nejlepších světových komiksů. Podívejte se, co můžete nově sledovat.

Kdy bude nový Batman na HBO? Službě informace unikla
Kdy bude nový Batman na HBO? Službě informace unikla
17.03.2022 12:45:00 | Filmové novinky

Nový Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli slaví v kinech nemalý úspěch. Přesto již příští měsíc zamíří přímo na HBO Max. Informaci potvrdil únik dat.