FB pixel TP pixel
Teorie velkého třesku dostane nový seriál. Návrat hvězd není vyloučen © CBS

Teorie velkého třesku dostane nový seriál. Návrat hvězd není vyloučen

Pokud vám chybí populární nerdí parta ze seriálu Teorie velkého třesku, určitě vám udělá radost zpráva, že se připravuje nový seriál z prostředí tohoto megaúspěšného sitcomu. Pravděpodobný je i návrat původních hrdinů.

18. 4. 2023 8:00 | Filmové novinky

V roce 2007 odvysílala stanice CBS první řadu sitkomu Teorie velkého třesku o partě mladých vědců, kteří měli zálibu v nerdských koníčcích, milovali popkulturu, ignorovali základní společenské konvence či se urputně snažili najít si partnera. Seriál byl okamžitým hitem a patřil k jedněm z nejsledovanějších pořadů televizní historie. Excentrické postavy Sheldona Coopera (Jim Parsons), Leonarda Hofstadtera (Johnny Galecki), Howarda Wolowitze (Simon Helberg) a Raje Koothrappaliho (Kunal Nayyar) si zamilovaly miliony fanoušků po celém světě. Populární sitkom zakončil svou úspěšnou jízdu v roce 2018, když se odvysílala finální 12. řada.

Ještě v roce 2017 se začal na CBS vysílat spin-off Malý Sheldon, který se zaměřil na dětská léta nejoblíbenější a nejotravnější postavy Sheldona Coopera. Seriál má dosud 6 řad, stále běží a těší se také velké popularitě. Nyní se ovšem objevila informace, že bychom se mohli v dohledné době dočkat dalšího seriálu rozšiřujícího univerzum Teorie velkého třesku. Měl by totiž vzniknout nový spin-off, na který by měl opět dohlížet tvůrce původního seriálu Chuck Lorre. Seriál by se měl vysílat na rebrandované streamovací službě Max (již brzy bývalé HBO Max). Zatím však nejsou známy žádné podrobnosti o ději, je prý ale pravděpodobné, že se na vzniku nového sitkomu budou podílet, alespoň v epizodních rolích, i někteří herci z původní party.

Zdroj: Entertainment Tonight

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta
Seriál Iveta se vrací s druhou řadou. Trailer ukazuje devadesátky, Štaidla i Gotta
17.04.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Voyo už na květen chystá očekávaný návrat seriálového hitu Iveta. Tentokrát se přesuneme do období největší slávy Ivety Bartošové, když s ní prožijeme divoká devadesátá léta a její klopotný vztah s Ladislavem Štaidlem.

Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
Nenápadné akční sci-fi ohýbá v traileru realitu. První recenze slibují zábavnou jízdu
17.04.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér Robert Rodriguez si po akčním sci-fi Alita: Bojový anděl nejprve odskočil na Netflix s dětskou jízdou Můžeme být hrdinové a nyní nabídne konečně zase něco pro dospělé publikum. Jeho zdánlivě nenápadné sci-fi o moci hypnózy je podle prvních recenzí solidní akční podívanou.

Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
Legendární Pobřežní hlídka se vrací. O Hasselhoffa a Pamelu je mezi diváky stále zájem
17.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Magazín Deadline přinesl informaci, že se začíná pracovat na nové verzi legendárního seriálu Pobřežní hlídka. Globální megahit s Davidem Hasselhoffem dostal v roce 2017 filmový remake, ten se však mezi diváky neuchytil.

Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
17.04.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Umělá inteligence je jedním z nejžhavějších témat současnosti, do kterého přikládá žhavé polínko i nový hororový hit M3gan. Ten sice nesrší krvavostí, rozhodně ale patří mezi nejzábavnější a nejlépe hodnocené horory posledních měsíců. A nyní si film můžete užít i doma.