FB pixel TP pixel
Těšte se! Parádní seriál Cobra Kai dorazí na Netflix už koncem srpna © TMDB

Těšte se! Parádní seriál Cobra Kai dorazí na Netflix už koncem srpna

Seriálové pokračování slavného Karate Kida opouští definitivně YouTube a míří na Netflix. A konečně známe datum premiéry prvních dvou řad.

Filmové novinky

A je to oficiální. Netflix konečně zařadil do své nabídky seriál Cobra Kai, který v uplynulých týdnech převzal po YouTube, pro který vznikly první dvě řady u nás prakticky neznámého seriálu, který si ale velmi rychle získal kultovní status. Ostatně chválili jsme ho už během premiéry první řady a následné pokračování z loňského roku řadu kvalit ještě prohloubilo. Pro ty, co nevědí, Cobra Kai navazuje po 30 letech na události filmu Karate Kid, ve kterém se teenager Daniel LaRusso přestěhoval se svou matkou do nového města a snaží se zapadnout na nové střední škole. Záhy si najde dívku svých snů a vyprovokuje tak proti sobě šikanu v podobě místních karatistů. S pomocí údržbáře a mistra karate pana Miyagiho se jim však rozhodne postavit. O 30 let později je z Daniela úspěšný prodejce aut a z jeho soka a šikanátora Johnnyho je neúspěšný pobuda. Vše se ale změní, když se Johnny rozhodne, že obnoví svou starou školu karate, která brzy zaujme místní mládež i samotného Daniela.

Cobra Kai ve svých prvních dvou řadách nabídl famózní drama, kterému nechybí psychologie, ani náramně zpracované souboje. Prim přitom nehrají jen postavy z původního filmu a jejich staré spory, ale i nová omladina, která v závěru druhé řady rozjede mimo jiné epickou školní bitku, která nemá obdoby. Zároveň se můžeme těšit i na třetí řadu, která byla natočena již v listopadu loňského roku a nyní je v post-produkci. Netflix by ji měl podle zákulisních zvěstí uvést buď koncem letošního či začátkem roku 2021. Pokud byste se chtěli na Cobra Kai kvalitně připravit, Netflix už nyní nabízí ke zhlédnutí původního Karate Kida, kterého všemi deseti doporučujeme. Hlavně první řada seriálu nabízí na původní film řadu zábavných odkazů, které by byla škoda minout.

 377 zobrazení   30 se líbí
Premiéra Nolanova Tenetu znovu odložena. Studio chystá změnu strategie
Premiéra Nolanova Tenetu znovu odložena. Studio chystá změnu strategie
21.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Časy se mění a co bylo ještě před pár měsíci nemyslitelné se nyní stává skutečností. Studio Warner Bros. znovu odložilo kinopremiéru očekávané sci-fi Christophera Nolana Tenet a zvažuje, že Amerika nebude prvním trhem, kam se film podívá.

Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů
Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů
20.07.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Bratři Russové připravují pro Netflix špionážní akční thriller, jehož rozpočet bude pro streamovací službu rekordní a překoná hranici 200 milionů dolarů.

Netflix nezastavuje: Mrkněte na ukázky chystaných sci-fi a fantasy novinek
Netflix nezastavuje: Mrkněte na ukázky chystaných sci-fi a fantasy novinek
16.07.2020 13:00:00 | Filmové novinky

V nové dávce trailerů si pro nás Netflix přichystal lákadla v podobě dokumentu o mafiánských vládcích New Yorku, finální řady sci-fi Déšť, fantasy kriminálky Lucifer a nového akčňáku s Jamiem Foxxem.

Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy
Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy
15.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci vesmírné ságy Star Wars budou mít v následujících týdnech hotové žně. Ačkoli minulý prosinec hlavní příběh o rodu Skywalkerů skončil, HBO nyní chystá opáčko dosavadních filmů nejen hlavní série, ale i spin-offů jako Solo nebo Rogue One.