FB pixel TP pixel
První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii © Netflix

První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii

Oživit kultovního Leatherface se Hollywood snaží skoro každý rok. Až nyní by se mu to ale mohlo podařit díky Netflixu, který vsadil na zajímavé tvůrce s nápadem.

31. 1. 2022 17:30 | Filmové novinky

Kultovní Texaský masakr motorovou pilou sice vznikl již v roce 1974, Hollywood se však stále snaží tuhle sérii krváků udržet při životě. A ruku na srdce, kromě remaku z roku 2006 s Jessicou Biel se mu to příliš nedaří. Problém Texaského masakru tkví totiž v tom, že vše podstatné Leatherface se svou motorovou pilou řekl již ve filmu Toba Hoopera. Cokoli dalšího už je jen to samé v trochu jiném řeznickém podání. A protože poslední filmy i velmi významně v kinech propadávaly, nová verze zamíří rovnou na Netflix.

A nemusela by být úplně marná. Za produkcí totiž stojí Fede Alvarez, kterého proslavil remake Evil Dead a thriller Smrt ve tmě. Tešit se tudíž můžeme na opravdu slušná jatka, což ostatně ukazuje i trailer. Příběh vypráví o influencerech, kteří se vydají na texaský venkov s představou jeho nového osídlení. Jenže venkované si tohle nenechají líbit a slavná pila se opět dočká svého promazání. Tentokrát však mládeži pomůže i postava z minulosti, film se totiž po vzoru nových Halloweenů pokusí přijít i s historkou pomsty vůči vrahounovi s koženou maskou. Když už nic jiného, trailer má solidní atmosféru. Obavy o potřebnosti filmu ale stále přetrvávají. Výsledek každopádně uvidíme již 18. února 2022.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech
Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech
31. 1. 2022 10:30:00 | Filmové novinky

Tak tohle vypadá zatraceně skvěle. To jsou první myšlenky, které musí prolétnout hlavou každému, kdo slyšel, ale neslyšel o fenoménu Halo, který z obrazovek Xboxu konečně míří v pořádné podobě i na televizní obrazovky. Přivítejte Master Chiefa, boj totiž začíná.

Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
28. 1. 2022 13:00:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie loni naservíroval jednu z nejzábavnějších chlapáckých chuťovek roku. A nyní si ji budete moci vychutnat i na Netflixu.

Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
27. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky akčního drtiče Iko Uwaise, určitě vás potěší, že se na Netflix chystá celovečerní akčňák s prvky fantasy Fistful of Vengeance, ve které se Iko zhostí hlavní role a bude rozdávat nespočet úderů pěstí a kopanců.

10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
27. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Dlouhé zimní večery se sice už začínají pomalu krátit, ale přesto nám do jara zbývá ještě pár měsíců. Neexistuje snad lepší způsob, jak trávit večer než s dobrým filmem či seriálem. Jaké jsou ty nejočekávanější pecky následujících týdnů?