FB pixel TP pixel
Dva Batmani kradou nový trailer Flashe pro sebe. Divoká jízda časem bere dech © Warner Bros.

Dva Batmani kradou nový trailer Flashe pro sebe. Divoká jízda časem bere dech

Studio Warner Bros. představilo nový trailer na akční komiksovou podívanou The Flash. Místo šarlatového běžce si ale celé představení krade pro sebe Batman Michaela Keatona, který hláškuje jako za časů Tima Burtona a účastní se veškeré obří akce.

25. 4. 2023 22:15 | Filmové novinky

Už 15. června se přiřítí do českých kin nový komiksový počin DC a Warner Bros., který jednou provždy přepíše filmovou éru Zacka Snydera a započne restart dosavadních filmových dobrodružství, jež započaly snímkem Muž z oceli. I nový trailer filmu The Flash se sice snaží stavět do svého středu Barryho Allena, pravdou ale je, že hrdina v podání Ezry Millera nikoho moc nezajímá. Očividně si to uvědomili i samotní Warneři, protože veškerou pozornost na sebe v traileru nakonec strhnou oba Batmani v podání Bena Afflecka a (hlavně) Michaela Keatona.

Druhý jmenovaný opět naprosto hýří charismatem a jako netopýří bojovník z éry Tima Burtona ani na moment nepoleví ve snaze být „totálně cool“. Ať už létá v Batwingu, plachtí vzduchem, pokleká při velkolepé bitvě s Generálem Zodem anebo prostě hláškuje o šílenství jako při střetu s Jokerem Jacka Nicholsona, jedna věc je jasná. Na tenhle biják půjdeme právě kvůli němu. Netuším, jestli je to dobře pro samotný film, ale vlastně je mi to trochu jedno. Let's get nuts!

Zdroj: DC

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
První trailer 3. řady Zaklínače je tady! Cavillovo loučení má dvě data uvedení
První trailer 3. řady Zaklínače je tady! Cavillovo loučení má dvě data uvedení
25.04.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Netflix po měsících čekání konečně odhalil první trailer na třetí řadu seriálu Zaklínač. Poslední epizody, v nichž se objeví herec Henry Cavill jako Geralt z Rivie, budou mít premiéru během léta. Najednou ale seriál neuvidíme.

Trailer na Equalizer 3 slibuje krvavá jatka italské mafie. Revolver skončí v oku padoucha
Trailer na Equalizer 3 slibuje krvavá jatka italské mafie. Revolver skončí v oku padoucha
25.04.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Denzel Washington se po dlouhých 5 letech vrací jako dokonale vycvičený mstitel, který nenechá bezpráví nikdy bez odezvy. V závěrečném dílu akční série zatočí s italskou mafií, která naruší jeho důchod.

Bláznivá česká komedie vstoupila na Netflix a obratem se stala hitem. Brzy dorazí nový horor
Bláznivá česká komedie vstoupila na Netflix a obratem se stala hitem. Brzy dorazí nový horor
25.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Tohle je zhruba stejně velké překvapení jako když začne být koncem dubna konečně teplo. Netflixu se sázka na české filmy a především komedie opakovaně vyplácí a důkazem je i nová česká žánrovka Hádkovi, která řeší jednu rodinu, která by ráda dědila byt na sídlišti.

Český Blade Runner má fantastický první trailer. Něco takového tu nebylo roky
Český Blade Runner má fantastický první trailer. Něco takového tu nebylo roky
25.04.2023 14:15:00 | Filmové novinky

Talentovaný reklamní režisér Robert Hloz představil po letech příprav svůj celovečerní debut Bod obnovy. Futuristické sci-fi v první upoutávce láká na impozantní město budoucnosti, slibný koncept a kriminální zápletku jako z kultovního Blade Runnera.