FB pixel TP pixel
Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu © Netflix

Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu

Ryan Gosling a Chris Evans bojují na život a na smrt v pražských ulicích o to, kdo má větší koule a lépe napsanou hlášku. Drtí se u toho pražské tramvaje i Náměstí republiky.

24. 5. 2022 16:00 | Filmové novinky

Akční nářez The Gray Man dorazí na Netflix již 22. července a streamer zveřejnil plnohodnotný trailer se všemi vizuálními laskominami, které vás mají zlákat k prodloužení předplatného. Chris Evans a Ryan Gosling se tak proti sobě staví jako dvojice znesvářených agentů, přičemž vítězem smrtelného souboje může být jen jeden. A během cesty samozřejmě vybuchne spousta aut, tramvají a očividně i pražských budov. Tvůrci Joe Russo a Anthony Russo, kteří stojí i za hity Captain America: Návrat prvního Avengera a Avengers: Endgame, v traileru zdemolují minimálně pražské Náměstí republiky. Snímek, jenž má být největším trhákem Netflixu letošního roku, stál obřích 200 milionů dolarů a má být dosud nejdražším filmem, který streamovací služba za svou historii uvede.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
24.05.2022 11:00:00 | Filmové novinky

V pátek nás konečně po třech letech čeká shledání s partičkou z Hawkinsu a hororovými monstry z Upside Down. První reakce jsou venku a naznačují, že se máme opět na co těšit.

Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
24.05.2022 9:50:00 | Filmové novinky

Marvel dva měsíce před premiérou láká na svůj očekávaný letní blockbuster Thor: Láska jako hrom. Severský bůh ve svém již čtvrtém sólovém dobrodružství pozná své kolegy z hory Olymp, spolu se svou bývalkou Jane Foster pak bude musit čelit hněvu mocného Gorra, Řezníka bohů v podání Christiana Balea.

Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
23.05.2022 21:30:00 | Filmové novinky

Poslední série Stranger Things dorazí na Netflix už tento pátek. Závěr bude rozdělen na dvě části, přičemž ta první bude mít sedm epizod. Netflix nyní láká na premiéru parádním trailerem.

Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
23.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Studio Paramount den po úniku traileru na sedmou část série Mission: Impossible konečně přichází s oficiální upoutávkou. A výsledná dvouminutová ukázka kaskadérských kousků dle očekávání naprosto bere dech a dokazuje, že Ethan Hunt prostě nemá konkurenci