FB pixel TP pixel
The Rock, Wonder Woman a Deadpool natočí heist akčňák pro Netflix © TMDB

The Rock, Wonder Woman a Deadpool natočí heist akčňák pro Netflix

Tři současné hollywoodské megahvězdy se spojí v akčním loupežném thrilleru s názvem Red Notice. Ve filmu, který od Universalu převzal Netflix, uvidíme Dwayna Johnsona, Gal Gadot a nově se k projektu připojil i Ryan Reynolds.

Streaming novinky

Netflixu se pravděpodobně podařilo ulovit dosud nejhvězdněji obsazený film. Snímek Red Notice, který streamovací gigant odkoupil od studia Universal, totiž v hlavních rolích zastupují tři hollywoodské stars: Wonder Woman Gal Gadot, Dwayne „The Rock“ Johnson a Deadpool Ryan Reynolds. Ten se k projektu přidal právě v době, kdy ho převzal pod svá křídla Netflix. Žánrově půjde o mix loupežného akčního thrilleru a komedie odehrávající se v různých koutech světa, ve kterém by se měli nahánět zloděj umění a vyšetřovatel Interpolu. Uvedení filmu Universalem do kin bylo naplánováno na 13. listopad 2020. Na Netflixu pravděpodobně uvidíme film až během roku 2021, a jestli bude v nějakém rozsahu uveden i v kinech není dosud známo.

The Rock, Wonder Woman a Deadpool natočí heist akčňák pro Netflix © TMDB

Režisérem filmu je Rawson Marshall Thurber, který v minulosti právě s Johnsonem spolupracoval na akčním bijáku Mrakodrap. Ten byl ovšem kriticky i divácky přijat poměrně vlažně, což pravděpodobně hlavouny z Universalu přesvědčilo, že odkup filmu Netflixem pro ně bude v tomto případě jistější investicí. Právě Johnson a Thurber se kladně a s poděkováním vyjádřili na účet Netflixu, který se projektu ujal. Pro Dwayna Johnsona je to již druhá spolupráce s Netflixem, který získal práva na jeho film John Henry and the Statesman o americkém lidovém hrdinovi. A příští měsíc se pak můžeme na The Rocka těšit v dalším díle vysokooktanové série Rychle a zběsile: Hobbs & Shaw.

 158 zobrazení   20 se líbí
Konec Přátel na Netflixu. Warneři představili novou službu HBO Max
Konec Přátel na Netflixu. Warneři představili novou službu HBO Max
09.07.2019 20:00:00 | Streaming novinky

Další karta v partii o streamovacího diváka je odhalena, slibovaná nová služba od seskupení WarnerMedia se bude jmenovat HBO Max, a nabídne přes 10 000 hodin filmů a seriálů včetně všech epizod Přátel.

Netflix po neúspěchu thrilleru Triple Frontier přehodnocuje nové investice
Netflix po neúspěchu thrilleru Triple Frontier přehodnocuje nové investice
09.07.2019 14:00:00 | Streaming novinky

115 milionů dolarů utracených za hvězdami nabitý trhák Triple Frontier podle hlavounů Netflixu nezaujal dostatek předplatitelů a nedostál tak investicím, které byly do něj vloženy. Netflix tak hodlá změnit strategii za jaké původní projekty utratí své peníze.

WTF týdne: Netflix po kritice slibuje méně kouření ve svých pořadech
WTF týdne: Netflix po kritice slibuje méně kouření ve svých pořadech
05.07.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Kouře ze zapálených cigaret na televizních obrazovkách v poslední době přibývá a Netflix na tom nese velkou část viny. Toto tvrdí studie protikuřácké skupiny Truth Initiative, která za největší „znečišťovatele“ vyhlásila právě netflixovské seriály Unbreakable Kimmy Schmidt a Stranger Things.

HBO slaví, většina fanoušků Hry o trůny zřejmě platí i po konci seriálu
HBO slaví, většina fanoušků Hry o trůny zřejmě platí i po konci seriálu
28.06.2019 | Streaming novinky

Závěr seriálu Hra o trůny přinesl jednu palčivou otázku – bude HBO schopna udržet si své předplatitele i bez svého největšího seriálu? Na jednoznačný závěr je ještě stále brzy, ale první validní data naznačují, že většina předplatitelů zůstává HBO věrná i bez draků.