FB pixel TP pixel
Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer © Netflix

Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer

Režisér Antoine Fuqua zakotvil na streamovacích službách a nachystal pro Netflix napínavý thriller s Jakem Gyllenhaalem.

Filmové novinky

Pamětníci se možná ještě vzpomenou na trend, kterého se kolem roku 2000 držela řada hollywoodských studií, a to předkládat krátké teaser trailery postavené jen na počítačové grafice a jednoduchém voiceru, které měly prostý úkol - oznámit divákům, že se už příští rok dočkají nějakého očekávaného trháku, ale zatím nemají tvůrci dost materiálu, který by mohli v plné palbě představit. Nyní podobný formát zkouší Netflix se svou novinkou Viník. V té bude problematický policista degradovaný na operátora záchranné linky pomáhat unesené ženě z nesnází, aby zjistil, že vše je možná úplně jinak, než si myslel. I tady se spoléhá hlavně na budování atmosféry, takže vás čekají úryvky dialogů (podbarvené hladivým hlasem Jakea Gyllenhaala), z nichž se postupně utvoří hercův obličej. Naštěstí ale nemusíme čekat celý rok na premiéru. Netflix totiž tuhle thrillerovou novinku režiséra Antoinea Fuqui uvede již 1. října. Fuqua se mimochodem ve streamingu dost uchytil, letos totiž zvládl uvést na službě Paramount Plus i sci-fi thriller s Markem Wahlbergem Nekonečný.

 3 499 zobrazení  
HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
29.08.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Warneři to s premiérami nových sólovek DC hrdinů exkluzivně na HBO Max myslí vážně. Po Batgirl a Blue Beetleovi totiž vlastní snímek získá i Black Canary a její příběh bude přímo spin-offem loňské týmovky Birds of Prey.

Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu
Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu
27.08.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Dramatický seriálový hit The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon patří k nejúspěšnějším seriálům streamovací stanice Apple TV+. Ta nyní láká novým trailerem na druhou řadu své vlajkové lodě.

Chystají se dva nové projekty ze světa Stargate. Budou na Amazonu?
Chystají se dva nové projekty ze světa Stargate. Budou na Amazonu?
26.08.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Mohou se fanoušci Stargate začít těšit? Podle zákulisních informací to totiž vypadá, že jsou ve vývoji dva nové projekty z tohoto univerza.

Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry
Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry
25.08.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Prequel Snyderovy Armády mrtvých příznačně pojmenovaný jako Armáda lupičů na obrazovky Netflixu vrátí nejzábavnější postavu Dietera Ludwiga. Po traileru dostal snímek i datum premiéry.