FB pixel TP pixel
Marvel zastavuje vznik anti-Avengers i dalších chystaných projektů © Marvel Studios

Marvel zastavuje vznik anti-Avengers i dalších chystaných projektů

Stávka scenáristů zastavuje další připravovaný projekt Marvelu. Již za měsíc mělo začít natáčení nové týmovky Thunderbolts. To se ale odkládá na neurčito.

26. 5. 2023 13:30 | Filmové novinky

Již za měsíc mělo v americké Atlantě začít natáčení nové marvelácké týmovky „nepohodlných hrdinů“ Thunderbolts, kteří slouží ve světě Marvelo jako temnější protipól Avengers. Za kamerou se měli sejít převážně postavy z filmu Black Widow a seriálu Falcon a Winter Soldier. Představit se nám měli Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Winter Soldier, David Harbour v roli Red Guardiana, Wyatt Russell jako US Agent, Olga Kurylenko jako Taskmaster a Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, která celý tým sestaví a povede.

Dle informací serveru Deadline se ale v Marvel Studios rozhodli kvůli probíhající stávce scenáristů projekt dočasně pozastavit. Jde tak vedle nového Bladea či seriálového Daredevila a Wonder Mana o další odložený marvelácký projekt. O ději Thunderbolts, které má na starosti režisér Jake Schreier, se mnoho neví, počítá se ovšem, že dle složení týmu půjde o akční špionážní thriller. Ostatně všechny postavy jsou zkušenými agenty, pro něž je typická především zvýšená odolnost, síla a mrštnost. Thunderbolts měli mít původně premiéru 25. července 2024, ta se ovšem s největší pravděpodobností přesune na později.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nový trailer Barbie láká na útěk z růžového světa. Goslingův Ken je dokonalost
Nový trailer Barbie láká na útěk z růžového světa. Goslingův Ken je dokonalost
25.05.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. ukázalo plnohodnotný příběhový trailer na svou komediální novinku Barbie. V ní bude hlavní hrdinka od Mattela řádit v existenciální pouti do reálného světa, kde odhalí tajemství plastikového bytí.

Mistrovské dílo a čiré filmové umění. Nový Spider-Man uhranul kritiky
Mistrovské dílo a čiré filmové umění. Nový Spider-Man uhranul kritiky
25.05.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších komiksových filmů letošního roku Spider-Man: Napříč paralelními světy vstoupí do kin již příští týden. Kritici, kteří pokračování viděli, mluví o mistrovském díle, které je technicky i emocionálně úchvatné.

Točit nové seriály nedává smysl. Šéf HBO odhalil smutnou pravdu o tom, co sledujeme
Točit nové seriály nedává smysl. Šéf HBO odhalil smutnou pravdu o tom, co sledujeme
25.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby čím dál častěji ruší nové seriály po jedné či dvou řadách a mnoho diváků se diví. Jak ale upozornil šéf společnostiWarner Bros. Discovery, pod kterou spadá i HBO, realita sledovanosti seriálů je hodně smutná. A za jejich rušení si diváci do velké míry mohou sami.

Tvůrce Simpsonových dodnes nenávidí jen jedinou epizodu. Bál se poškození pověsti
Tvůrce Simpsonových dodnes nenávidí jen jedinou epizodu. Bál se poškození pověsti
25.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Tvůrce seriálového fenoménu Simpsonovi, Matt Groening, dodnes nemůže přijít na jméno epizodě Zrodila se hvězda, pod kterou se odmítl podepsat a dokonce se s kolegy kvůli ní rozhádal. Bál se poškození své reputace.