FB pixel TP pixel
Na Netflix míří nový Tomb Raider a další herní legendy. Trailery odhalují první záběry © Warner Bros. Pictures

Na Netflix míří nový Tomb Raider a další herní legendy. Trailery odhalují první záběry

Netflix na živě streamované akci Drop 01 odhalil nové přírůstky do své nabídky. Ukázal tak první záběry z nové adaptace Tomb Raidera nebo chystaného zpracování populární videoherní řežby Devil May Cry.

Filmové novinky

Netflix během svého speciálního livestreamu nazvaného Drop 01 představil chystané novinky z řad animovaných projektů, a nutno uznat, že prezentace docela brala dech. V první řadě byl odhalen trailer na nového Tomb Raidera s podtitulem The Legend of Lara Croft. Toho bychom se měli dočkat někdy v roce 2024, přičemž hlavní hrdinku bude dabovat Hayley Atwell, kterou známe jako Peggy Carter z Kapitána Ameriky, případně jako zdatnou zlodějku ze snímku Mission: Impossible Odplata - První část.

Tomb Raider se vrací

Pro sérii Tomb Raider jde o první projekt od rebootu s Aliciou Vikander z roku 2018. Nové anime bude pasovat do světa posledního videoherního zpracování, které bylo temnější, drsnější a realističtější a soustředilo se na zrod legendární vykradačky hrobů. Není však ani po krátkém traileru jasné, zda půjde o přímou adaptaci, či nový příběh zasazený do stejného videoherního vesmíru. Kromě Netflixu chystá svou verzi Tomb Raidera i Amazon, který vytvořením hrané verze pověřil Phoebe Waller-Bridge. Dosud není jasné, v jakém stadiu vývoje tento projekt je.

Netflix představil i další videoherní novinky, které brzy získají animovanou podobu. Již dnes má premiéru nový seriál ze světa Castlevania s názvem Castlevania: Nocturne. Ten nás zavede do období Velké francouzské revoluce a budeme svědky boje upírů s Richterem, dalším z potomků slavného rodu Belmontů.

Castlevania a Devil May Cry

Netflix během Drop 01 ukázal prvních 7 minut z nového seriálu, v nichž se Richterova matka utká s upírem Olroxem a bohužel při střetu zemře. Jak tato ukázka potvrzuje, nová Castlevania naváže hladce na předchozí seriál o Trevoru Belmontovi a opět nás čeká plnokrevná porce akce. Na prvních sedm minut se podívejte zde.

Pro fanoušky videoher je pak velkou událostí i další odhalení z produkční dílny Adiho Shankara, který stál také za Castlevanií, a herního studia Capcom. To totiž konečně ukázalo první záběry z chystaného anime Devil May Cry, v němž se budou za zvuků electro-metalu porcovat démoni ve velkém stylu a za doprovodu cynických hlášek protagonisty Danteho. Ten se živí jako soukromý detektiv a paranormální žoldák, který pro ránu a vystřílený zásobník nejde daleko, a většinou se přimotá k potenciálnímu konci světa.

Zdroj: Netflix / Gizmodo / Netflix

Henry Cavill řádí jako dokonalý špión. Trailer nové akční komedie maže z hlavy Zaklínače
Henry Cavill řádí jako dokonalý špión. Trailer nové akční komedie maže z hlavy Zaklínače
28.09.2023 12:40:00 | Filmové novinky

Režisér Matthew Vaughn přichází s novou špionážní akční komedií, která nešetří kreativními nápady. Henry Cavill se zde představí jako perfektní tajný agent, kterého si autorka knižních best-sellerů vymyslela tak dokonale, že jí jde o vlastní krk.

Nejžhavější thriller Netflixu v napínavém traileru. Recenze slibují skvělou zábavu
Nejžhavější thriller Netflixu v napínavém traileru. Recenze slibují skvělou zábavu
27.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Největší světový streamer chystá už na první týden v říjnu velkou thrillerovou novinku, která má skvělé recenze a velmi povedené trailery. Napětí se dá už v ukázce krájet, není divu, že se Netflix nebál za film zaplatit velké peníze.

Láska nebeská se vrací do kin. Vánoční romantické klasiky se dočkáme i v Česku
Láska nebeská se vrací do kin. Vánoční romantické klasiky se dočkáme i v Česku
26.09.2023 19:50:00 | Filmové novinky

Pokud máte vánoční svátky spojené se sledováním romantické klasiky Richarda Curtise, velkou radost vám letos udělá společnost Aerofilms. Ta totiž chystá velký návrat fenoménu Láska nebeská do tuzemských kin.

Manželka Bruce Willise o zdraví akční legendy. Svůj stav už možná nevnímá
Manželka Bruce Willise o zdraví akční legendy. Svůj stav už možná nevnímá
26.09.2023 19:28:00 | Filmové novinky

Někdejší hollywoodská akční hvězda, Bruce Willis, se v roce 2022 stáhla z herectví kvůli vzácnému a vážnému onemocnění. Nyní v televizním interview vystoupila Willisova manželka, která otevřeně promluvila o nemoci, která ovlivňuje celou rodinu, i o nejistotě, zda si legendární herec svůj stav uvědomuje.