FB pixel TP pixel
Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží © TV Nova / Voyo

Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží

TV Nova a streamovací služba Voyo zahajují velkou podzimní nabídku, která vezme útokem nejen obývací pokoje, ale v případě streamovací platformy i počítače či mobilní telefony. Dojde nejen na návraty milovaných seriálů, ale i novinky, které chtějí trhat rekordy sledovanosti.

České novinky 16. 8. 2024 19:00 | České novinky

TV Nova a streamovací služba Voyo s koncem léta konečně zapínají na rychlejší řadící stupeň a samozřejmě přichází s lavinou návratů i novinek. Na co se můžete těšit a jak bude televize i streamovací platforma dané tituly nabízet? Víme všechno.

The Street © TMDB

Ulice

The Street | Česko | 2005 | Drama seriály | Telenovela

Prvním velkým návratem je samozřejmě nekonečná Ulice. Ta letos vstupuje už do 20. sezóny, do které se naplno vrátí mnoho oblíbených postav. Diváci se mohou těšit na Terezu v podání Patricie Pagáčové, její maminku Báru (Tereza Brodská) a chybět nebude ani manžel David Kučera v podání Matouše Rumla. Diváci se tak po letech opět podívají na vztahy v někdejší rodině Jordánových, která seriál startovala a patřila mezi divácké favority. Z nováčků se objeví Jan Dolanský a diváci se mohou těšit také na Ivanu Andrlovou, kterou si publikum pamatuje i ze seriálu Jedna rodina, či Sašu Rašilova. Seriál bude na Voyo stále vysílán v předstihu vždy o jeden díl. 20. sezóna startuje 16. srpna a pak už poběží vždy od pondělí do pátku.

 22 %
Sledovat Online na Voyo  Voyo | od 7. 7. 2020

Na lovu

Již od 12. srpna je na Voyo dostupná 6. série oblíbené znalostní show Na Lovu. Ta odstartovala hned s pěti dostupnými epizodami na streamovací službě a diváci Voyo budou mít vždy sedmidenní výhodu oproti běžným televizním sledujícím. Zajímavostí nové řady je nový Lovec, kterým se stal Libor Šimůnek alias Bandita. Ten se dříve soutěže Na lovu sám zúčastnil. Nyní tedy vstoupí na druhou stranu barikády. Chybět ale samozřejmě nebude ani Ondřej Sokol a staré známé tváře jako Kvízová dáma (Dagmar Jandová), Belladonna (Viktorie Mertová), Kalkulátor (Jakub Kvášovský), doktor Vševěd (Jiří Martínek) a pan Lišák (Václav Slabyhoudek). 25. srpna pak dojde řada na hvězdný speciál.

Kriminálka Anděl © TMDB

Kriminálka Anděl

Kriminálka Anděl | Česko | 2008 | Krimi seriály | Případ týdne

Už od pondělí 19.8. se na obrazovky Voyo vrátí s novými epizodami Kriminálka Anděl, od které si televize samozřejmě slibuje nemalou sledovanost. Na Voyo bude seriál dostupný o týden dříve, v televizi startuje 26. srpna. Televize nově nabídne šestnáct premiérových epizod, v nichž se vrátí major Oliver Hajn (Marek Taclík), kapitán Tomáš Benkovský (David Švehlík), kapitán Jan Souček (Jiří Langmajer), kapitánka Jana Chládková (Helena Dvořáková), nadporučík Ruda Uhlíř (Michal Novotný), poručík Radim Fišer (Oskar Hes) a také ředitel obvodu pražské kriminálky plukovník Václav Pospíšil (Dalibor Gondík). 

 54 %
Sledovat Online na Voyo  Voyo | od 7. 7. 2020

Výměna manželek

Specialitkou je stále velmi oblíbená reality show Výměna manželek, jejíž nové epizody (celkem 7) se již objevily s předstihem na Voyo. Nyní půjdou konečně do lineárního vysílání TV Nova, kde bude mít první z nich premiéru 28. srpna. Na Voyo už nové epizody nebudou.

One Family © TMDB

Jedna rodina

One Family | Česko | 2023 | Komediální seriály | Rodinné

Vrací se i oblíbená vztahovka Jedna rodina a diváci se mohou těšit na novoty. Dorazí novorozené miminko, soukromý detektiv, rázná primářka kliniky nebo staronové lásky. Hrdinové to zkrátka stále nebudou mít jednoduché a čeká je celá řada zapeklitých životních problémů. Jedna rodina startuje v televizi 27. srpna ve 20:20, už o den dříve však bude dostupná premiérová epizoda 3. série na Voyo. Diváci Voyo dostanou nové epizody vždy s denním předstihem.

Sledovat Online na Voyo  Voyo | od 28. 12. 2022

Hell's Kitchen Česko

Velkou bombou letošního podzimu však pravděpodobně bude nová reality show s Radkem Kašpárkem Hell's Kitchen Česko. Zde se šestnáct profesionálních kuchařů utká o místo šéfkuchaře v nové restauraci zmíněného gastronomického guru. Má to ale jeden háček. Musí se naprosto vzdát kontaktu s okolním světem. Kdo tohle peklo přežije a vybojuje si místo po boku michelinského šéfkuchaře? Tuzemská verze oblíbeného formátu s Gordonem Ramseym se dočkají premiéry 28.8. na Voyo i na Nově. Od druhé epizody dostanou předplatitelé Voyo výhodu a novou epizodu uvidí s 24hodinovým předstihem.

Love Island Česko & Slovensko

Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží © TV Nova

U reality show ale ještě zůstaneme. Na obrazovky se totiž chystá vztahovka Love Island Česko & Slovensko, která se dočkala již 4. řady. Na ostrově Gran Canaria se nachází vila, ve které se na začátku show ubytuje deset účastníků – pět holek a pět kluků. V průběhu pořadu budou ale do vily přicházet bombshell a samozřejmě někdo bude muset soutěž předčasně ukončit. Moderátorkou a ambasadorkou lásky nebude po třech letech nikdo jiný než Zorka Hejdová. Love Island odstartuje v televizi již 3. září, o den dříve bude dostupný na Voyo.

Možné je všechno

Už od 31. srpna pak na Voyo i na TV Nova odstartuje nová hvězdná improvizační show Možné je všechno, ve které diváci uvidí populární osobnosti, oblíbené herce a komiky v situacích, v jakých je dosud neviděli. Čekají je soutěžní disciplíny, při kterých budou muset prokázat umění improvizace a často budou nuceni vystoupit ze své komfortní zóny a překonat sami sebe. Ztřeštěné úkoly, napínavé hry a nelehké výzvy slibují neopakovatelnou atmosféru a zábavné situace. Respektive to slibuje synopse. Českou verzí projektu Anything Goes bude provázet geniální Čmaňa Pavel Zedníček (a bude i knír!). Z hostů se můžete těšit na Ondřeje Sokola, Jakuba Štáfka, Petru Nesvačilovou, Eriku Stárkovou nebo Evu Burešovou.

Ordinace v růžové zahradě © TMDB

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě | Česko | 2005 | Drama seriály | Doktoři

A na závěr samozřejmě nemůže chybět televizní fenomén Ordinace v růžové zahradě, který se vrátil exkluzivně na obrazovky Voyo 24. června letošního roku. Lákadlem je, že se jedná o novou sezónu, takže přichází nové příběhy oblíbených hrdinů, ale i nováčci. Kupříkladu Martin Dejdar se objeví jako pediatr Kráťa, který pro dětské pacienty dělá jednu šílenost za druhou. Nela Boudová se převtělí do sexuální koučky a seriál obohatí jako právník Lukáš Daniel Krejčík, jehož postava má v hlavě jenom kariéru. Jenže to ještě neví, co ho čeká.

 15 %
Sledovat Online na Voyo  Voyo | od 8. 6. 2021

Zdroj: Voyo / TV Nova

Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
13.08.2024 15:30:00 | České novinky

Prima sice své podzimní trumfy již vytasila, nic moc nového ohledně originálního fikčního obsahu ale programové schéma nepřineslo. Zdá se ale, že si komerční dvojka schovává své trumfy na konec roku.

Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
11.08.2024 13:30:00 | České novinky

Své podzimní novinky již představil jak veřejnoprávní vysílatel Česká televize, tak i Prima, vyzyvatel komerční jedničky TV Nova. Jako poslední se tedy čekalo, čím se bude chtít blýsknout televize z Barrandova. Mimo nového retro loga pak představila i poměrně nabitý program s množstvím novinek.

Neskutečně slabý program Primy na podzim. Opisuje, postrádá nápady a vytahuje retro
Neskutečně slabý program Primy na podzim. Opisuje, postrádá nápady a vytahuje retro
02.08.2024 14:05:00 | České novinky

S blížícím se začátkem školního roku nastal také čas na představení podzimních novinek a programových schémat televizí. Zatímco Česká televize vsadila na bohaté výpravné novinky, Prima se rozhodla vydat opačnou cestou.

Největší české hity podzimu odhaleny. Kriminálky, komedie roku i ojedinělé sci-fi
Největší české hity podzimu odhaleny. Kriminálky, komedie roku i ojedinělé sci-fi
26.07.2024 14:50:00 | České novinky

Kvalita televizní produkce stoupá nejen celosvětově, ale mílovými kroky i u nás. Předním hráčem je již tradičně Česká televize. I letos na podzim se můžeme těšit na nové a odvážné projekty, od kterých si veřejnoprávní vysílatel slibuje milionovou sledovanost.