FB pixel TP pixel
Tvůrce Vikingů vysvětlil, proč seriál končí a jestli naváže jiný © TMDB

Tvůrce Vikingů vysvětlil, proč seriál končí a jestli naváže jiný

Fanoušky Vikingů nedávno zasáhlo oznámení, že seriál po své právě ukončené páté a nadcházející šesté sérii definitivně skončí. Tvůrce Michael Hirst nyní vysvětlil, proč Vikingy utne zrovna nyní, a zároveň naznačil, že to nebude konec definitivní.

Filmové novinky

„Od začátku jsem věděl, jak by se měl seriál vyvíjet, kam ho chci dostat a kdy bych ho případně rád ukončil,“ vysvětlil Hirst v interview pro Variety. "Chtěl jsem napsat ságu o Ragnaru Lothbrokovi a jeho synech. A po 6 řadách a 89 dílech jsem pocítil, že se to podařilo a jsem hotov. Natáčení posledního dílu jsme ukončili loni v listopadu a já cítím, že jsem o Ragnarovi a jeho synech řekl vše, co jsem chtěl.“

Tvůrce však rovněž naznačil pár zajímavých informací o plánovaném novém seriálu, který přijde po závěrečné řadě Vikingů: "No, není to spin-off. Jde spíš o navazující seriál, kterého budu rovněž součástí. Navazující znamená, že pokud jej opravdu vytvoříme, bude spojen s mou původní ságou. Možná nebude obsahovat zrovna ty stejné postavy, ale aniž bych zacházel do detailů, mohu fanouškům slíbit, že si ho užijí stejně jako Vikingy.“

Na Netflixu najdete první čtyři řady a polovinu páté, dá se očekávat, že zbytek dorazí v nejbližších týdnech.

 410 zobrazení  
5 úsměvných skutečností, které jste dodnes nevěděli o vzniku Pána Prstenů
5 úsměvných skutečností, které jste dodnes nevěděli o vzniku Pána Prstenů
31.01.2019 | Filmové novinky

Jak si Sean Connery přečetl divnou knihu, novozélandské ženy nalepily falešné vousy, Sean Bean lezl v brnění denně po horách, Ian Mckellen získal tetování a Viggo Mortensen zakřičel.

Netflix pravděpodobně chystá seriál ze světa Resident Evilu
Netflix pravděpodobně chystá seriál ze světa Resident Evilu
28.01.2019 17:30:00 | Filmové novinky

V poslední době se množí zprávy, o připravované dohodě mezi Netflixem a německým studiem Constantin Film, podle které spolu hodlají spolupracovat na seriálové adaptaci legendární videoherní série Resident Evil.

Kravaťáci budou končit, vrátí se i vévodkyně Meghan?
Kravaťáci budou končit, vrátí se i vévodkyně Meghan?
25.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Televize USA Network oznámila, že právnické obleky Kravaťáků po nově odsouhlasené 9. řadě definitivně pověsí na věšák. Informaci v oficiálním prohlášení přinesl tvůrce seriálu Aaron Korsh, který mimo jiné poděkoval všem, kdo se na Kravaťácích až dosud podíleli. A vyjádřil se i k drbům, zda se do seriálu vrátí i Meghan Markle.

Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem
Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem
24.01.2019 13:30:00 | Filmové novinky

Producent Steve Lightfoot, který měl pod taktovkou první dvě řady seriálu Punisher, by chtěl, aby se v případném budoucím pokračování objevili Daredevil / Matt Murdoch a Wilson „Kingpin“ Fisk. Osud seriálů je ale zdá se podobně jako u dalších marvelovek na Netflixu zpečetěn.