FB pixel TP pixel
Tvůrci Hry o trůny přiznali, že Cersei zabila jednu z milovaných postav © TMDB

Tvůrci Hry o trůny přiznali, že Cersei zabila jednu z milovaných postav

Ne, úmrtí v seriálů Hra o trůny není nikdy dost, obzvláště způsobených zápornými postavami. Cersei Lannister při své cestě na Železný trůn provedla řadu neslýchaných věcí. Jedna z nich však podle tvůrců byla přes čáru tak moc, že ji nebylo možné odvysílat na televizních obrazovkách.

Filmové novinky

Tento čin se vztahuje ke kocourovi jejího syna a zesnulého krále Tommena (Dean-Charles Chapman). Ser Pounce (pokud si to nepamatujete, tohle bylo opravdu jeho jméno) se na obrazovce naposledy objevil v 6. řadě krátce před tím, než chlapec v reakci na vraždu své ženy v Baelorovu septu odložil královskou korunu a vyskočil z okna. A stejně jako Sever…ani fanoušci nezapomněli.

A jak se po svém nekonečném naléhání dozvěděli, některé otázky je asi lepší nechat nezodpovězené. Tvůrci Hry o trůny David Benioff a D. B. Weiss se totiž pro Entertainment Weekly rozhodli osud kocoura zveřejnit – pomstychtivá Cersei jej nechala utratit. „Cersei od začátku nesnášela jméno Ser Pounce tak moc, že ho nemohla nechat přežít,“ vysvětlil Benioff. „A tak přišla na svou dosavadní nejďábelštější [popravu]. Smrt kocoura byla tak strašlivá, že jsme ji vůbec nemohli odvysílat.“ V seriálu už jsme viděli Rudou svatbu, vraždu krále přímo na jeho svatbě (Fialovou svatbu) nebo to, jak Hora doslova rozmáčkl na kusy hlavu Oberyna Martella. Co se asi stalo té nebohé kočce? Ve skutečnosti s ní prostě bylo příliš mnoho práce při natáčení. „S tou kočkou se moc dobře nepracovalo,“ přiznal Benioff. „Psi jsou zpravidla schopni udělat, co po nich chcete, pokud jsou chytří a trénovaní. Ale kočky mají vlastní hlavu.“

 344 zobrazení  
Pán prstenů pod taktovkou Amazonu nabídl fanouškům první teaser, zve na průzkum Středozemě
Pán prstenů pod taktovkou Amazonu nabídl fanouškům první teaser, zve na průzkum Středozemě
19.02.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Amazon se konečně rozhodl pošťouchnout fanoušky Pána prstenů, kteří pravděpodobně umírají touhou dozvědět a něco víc o chystaném seriálu. Tvůrci toho moc neodhalili, ale je to dost na to, aby internet zaplavily desítky různorodých teorií a domněnek.

Potvrzeno: Na Netflixu končí Punisher i Jessica Jones
Potvrzeno: Na Netflixu končí Punisher i Jessica Jones
18.02.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Nastalo to, čeho jsme se všichni báli, ale víceméně jsme už nějaký ten pátek očekávali. Netflix dnes potvrdil, že ruší poslední marvelácké seriály, Punishera a Jessicu Jones. Už minulý rok zrušil Luka Cagea, Iron Fista a Daredevila. Fanoušci těchto sérií teď napjatě očekávají, zda se jich ujme někdo jiný.

Westworld možná čeká zkrácení, natáčení 3. řady začne v březnu
Westworld možná čeká zkrácení, natáčení 3. řady začne v březnu
18.02.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Až bude v druhé polovině příštího měsíce zahájeno natáčení 3. řady seriálu Westworld, bude na herce dost možná čekat méně práce. Po rozporuplném přijetí druhé řady se nyní plány na další natáčení mění a pokračovat se bude zřejmě s méně díly.

Chris Evans by po posledních Avengers mohl u MCU zůstat jako režisér
Chris Evans by po posledních Avengers mohl u MCU zůstat jako režisér
15.02.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Spolupráce Marvelu s Chrisem Evansem by mohla pokračovat i po Avengers: Endgame. Místo Kapitána Ameriky by Evans usedl na režisérskou židli při natáčení plánovaného televzního seriálu od Marvelu, která se chystá pro Disney+. Nabídka už údajně padla.