FB pixel TP pixel
Obří tornáda pustoší Ameriku. Legendární Twister se vrací v ničivém traileru © Universal Pictures

Obří tornáda pustoší Ameriku. Legendární Twister se vrací v ničivém traileru

Jeden z nejslavnějších katastrofických filmů 90. let se vrací. V pokračování legendárního Twisteru se opět parta dobrodruhů vydá zkoumat ničivá tornáda a nebude trvat dlouho, aby šlo o život. Síla přírody totiž neustoupí před nikým a před ničím. Ani před šarmem hvězdy Top Gunu Glena Powella.

Filmové novinky

V roce 1996 natočil režisér Jan de Bont úchvatný katastrofický velkofilm Twister, který mezi ničivý živel vrhl Helen Hunt a Billa Paxtona. Letos se svět pustošící tornáda po 28 letech vrátí a jak zjistíte už z traileru, lidstvo se zase tolik nezměnilo. Pořád v něm totiž existuje dost bláznů, kteří se síle přírody chtějí dobrovolně podívat na zoubek.

Nový film režíruje Lee Isaac Chung, který před lety zaujal dramatem Minari a v loňském roce natočil také epizodu The Convert ze seriálu Mandalorian. Jedná se o část, která odhaluje začlenění příslušníků Impéria do struktur Nové republiky. V hlavních rolích se objeví Daisy Edgar-Jones, Glen Powell a Anthony Ramos.

Daisy Edgar-Jones ztvární fanynku tornád, která po tragickém zážitku zkoumá přírodní události z bezpečí New Yorku. Její kamarád Javi (Anthony Ramos) ji však vyláká ven do terénu, aby ozkoušel nový sledovací systém. Zde se nadšená vědkyně střetne s Tylerem Owensem (Glen Powell), nadšeným lovcem tornád, který se šílenými kousky proslavil online. A jak asi tušíte, nebude trvat dlouho, než si to tahle skupinka dobrodruhů rozdá s tornády na férovku a půjde o holý život. Novinka parafrázující název filmu Vetřelci dorazí do kin již 18. července 2024.

Zdroj: Universal Pictures

Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
11.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Již 5. epizoda hitového krimi seriálu HBO Temný případ se dočkala speciálního uvedení s dvoudenním předstihem. Může za to svátek amerického fotbalu Super Bowl, jemuž se chtějí konkurenční televize raději vyhnout. HBO tak s předstihem láká i na finální epizodu.

Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
11.02.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Série o Predátorech bude skutečně pokračovat, a to ve větší míře, než si fanoušci ještě nedávno mysleli. Doposud se totiž mluvilo pouze o pokračování snímku Predátor: Kořist, studio 20th Century Studios ale chystá hned dva filmy. Jeden z minulosti a jeden z budoucnosti.

Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
11.02.2024 13:25:00 | Filmové novinky

Pekařská reality-show České televize Peče celá země je skutečným fenoménem, proti němuž nemají komerční televize žádnou šanci. Dokazují to sobotní čísla sledovanosti, v nichž si gastro jízda pro celou rodinu upekla konkurenci hezky dokřupava.

Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
09.02.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Netrvalo to ani dva měsíce a poslední snímek z aktuálně ukončeného komiksového vesmíru DC je již dostupný online. Vydejte se s Arthurem Currym alias Aquamanem do hlubin oceánu v nejlepší kvalitě.