FB pixel TP pixel
Únorové slevy na iTunes: zamilované filmy, vážné i nevážné © TMDB

Únorové slevy na iTunes: zamilované filmy, vážné i nevážné

Jako každý měsíc, i v únoru probíhají na iTunes velké slevy. Tentokrát jsou navázané na online premiéru hudebního dramatu Zrodila se hvězda a najdete mezi nimi hodně romantiky a komedií nejen pro blížící se svátek všech zamilovaných. Maximální cena pro všechno je 149 Kč.

Streaming novinky

Zrodila se hvězda patří mezi nejlepší filmy posledních měsíců a má solidní šance i v několika kategoriích na blížících se Oscarech. Bojovat o zlatou sošku budou například oba hlavní představitelé, Bradley Cooper i Lady Gaga. Ve výprodejích najdete i starší filmy s Cooperem - celou jeho trilogii Pařba a nebo drama Americký sniper. Ve slevě jsou také dvě ze tří starších verzí tohoto příběhu - Zrodila se hvězda z roku 1954 a 1976.

Z novějších kousků, kterým vévodí milostný příběh, i když ne nutně jen veselý, zmíníme kousky jako Bláznivá, zatracená láska, oba díly Sex ve městě, drama Velký Gatsby a nebo Eyes Wide Shut. V seznamu najdete i hodně klasických filmů - například legendární Jih proti Severu, Příběh z Filadelfie, Američan v Paříži nebo Rebel bez příčiny. Náš kompletní seznam najdete v sekci Zlevněných filmů online.

 212 zobrazení   5 se líbí
Naše petice pro Netflix měla úspěch, Slováci mají české titulky!
Naše petice pro Netflix měla úspěch, Slováci mají české titulky!
01.02.2019 15:45:00 | Streaming novinky

Dobrá věc se podařila! Na začátku ledna jsme spolu s VelkýObsah.info vyhlásili petici, která měla za cíl přimět Netflix k tomu, aby na Slovensku zpřístupnil české titulky. Petice měla velký úspěch, podepsalo ji více než 5.000 z vás. A nyní, na začátku února, se sen stal skutečností.

Nová streamovací služba od Applu bude spuštěna v dubnu
Nová streamovací služba od Applu bude spuštěna v dubnu
30.01.2019 17:40:00 | Streaming novinky

Dřívější spekulace ohledně spuštění nové streamovací služby od firmy Apple v první polovině roku 2019 se začínají naplňovat. Na veřejnost totiž pronikly zprávy, že společnost informuje filmová studia, že její služba bude v dubnu připravena.

Videotéka z iTunes bude nyní dostupná na chytrých televizích od Samsungu
Videotéka z iTunes bude nyní dostupná na chytrých televizích od Samsungu
25.01.2019 19:00:00 | Streaming novinky

Uživatelé nových chytrých televizí Samsung budou mít nově přístup k filmům a seriálům z aplikace iTunes video nebo mohou využívat službu AirPlay 2 pro streamování obsahu ze svých zařízení od Applu.

Netflix zdražuje v USA, ale stále roste, odhaluje také čísla sledovanosti
Netflix zdražuje v USA, ale stále roste, odhaluje také čísla sledovanosti
18.01.2019 14:10:00 | Streaming novinky

Tento týden oznámil Netflix zdražení pro zákazníky platící v dolarech a včera oznámil výsledky za 4. čtvrtletí roku 2018. Počet předplatitelů opět rekordně rostl, ovšem trhy byly zklamány jeho nižšími příjmy. Poprvé Netflix oficiálně sdílel i čísla sledovanosti některých filmů a seriálů.