FB pixel TP pixel
Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata © Netflix

Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata

Novinka režiséra Judda Apatowa by ráda udělala vtipnou tečkou za pandemií. Uvrhne nás do natáčení, které se kvůli šířící se nemoci promění v humorné peklo.

11. 3. 2022 14:00 | Filmové novinky

Není to tak dlouho, co všechny trápilo neustálé testování a dlouhé karantény způsobené pandemií nemoci Covid-19. A přesně o tom je nová komedie Judda Apatowa. Snímek V bublině sleduje natáčení šestého pokračování fiktivní filmové série „Cliff Beasts“ zaměřené na dinosaury. Natáčení zkomplikují nová hygienická opatření, která celý štáb a herecký ansámbl uvězní v luxusním hotelu.

Ústředními hrdiny příběhu jsou Karen Gillan a Pedro Pascal, kteří ztvárňují herce hlavních rolí dlouholeté série. Po jejich boku se objeví také Leslie Mann a David Duchovny coby rozvedený manželský pár, který je kvůli několikadenní karanténě nucený trávit čas pod jednou střechou. Apatow svým novým filmem poukazuje na komplikované a zdlouhavé natáčení filmu Jurský svět: Nadvláda, které provázely obdobné problémy. Mezi ty největší patří například skutečnost, že herci zůstali ve Velké Británii oproti původnímu plánu o několik měsíců déle.

V bublině láká diváky kromě aktuální tematiky také na své bohaté herecké obsazení. Kromě výše zmíněných se můžeme těšit i na jména jako Maria Bakalova, Peter Serafinowicz, Roa Delaney, Fred Armisen a hlavně Keegan-Michael Key. Nová pandemická komedie dorazí na Netflix 1. dubna 2022.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
10.03.2022 8:00:00 | Filmové novinky

HBO se od své sesterské stáje DC Comics rozhodlo zfilmovat ambiciózní dystopický grafický román DMZ o druhé americké občanské válce. Minisérie pod vedením Avy DuVernay láká na hvězdnou Rosario Dawson a temnou atmosféru.

První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů
První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů
09.03.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Lucasfilm a Disney+ představili první trailer seriálu Obi-Wan Kenobi a fanoušci Star Wars si pravděpodobně cvrnknou do trenek. Ewan McGregor je zpět. A nejen on!

Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
09.03.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Už 25. května, přesně 45 let po premiéře Nové naděje, debutuje na Disney+ seriál Obi-Wan Kenobi. Příběh nás zavede znovu na písečný svět Tatooine, jeden z posledních Jediů ale bude cestovat i po dalších planetách a střetne se také s obávanými inkvizitory. Mrkněte na první fotky!

Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott
Nového Vetřelce v kině neuvidíme. Bude online a nenatočí ho Ridley Scott
07.03.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Producent a režisér Ridley Scott hodlá poslat do světa nového Vetřelce. Nový příběh ze ságy xenomorfů natočí režisér, který je znám svou zálibou v krvi a násilí.