FB pixel TP pixel
V novém traileru na Daredevila se ukáže Kingpin v ikonickém bílém obleku © TMDB

V novém traileru na Daredevila se ukáže Kingpin v ikonickém bílém obleku

Premiéra třetí řady Daredevila se kvapem blíží a Netflix své fanoušky láká v dalších stylových upoutávkách, ve které potvrzuje návrat Wilsona Fiska do Hell's Kitchen. V obou dvou ho také konečně uvidíme v jeho bílém obleku, kterým se proslavil v komiksu.

Filmové novinky

Daredevil (Charlie Cox) házející své slepecké brýle do ohně a vyobrazený v temných barvách. Wilson Fisk (opět Vincent D’Onofrio) oblékající bílý oblek, který je pro něj jako Kingpina typický již od svého prvního uvedení v komiksu The Amazing Spiderman z roku 1967, je zase zobrazen v dokonalém světlém prostředí. Tento ironický kontrast za doprovodu atmosférického songu Burn od amerického písničkáře Codyho Crumpa je motivem druhého teaseru.

Spolu s upoutávkou byla vydána i synopse k třetí sezóně a oznamuje nám, že Matt Murdock, který byl po mnoho měsíců pohřešován, se znovu objevuje a zpochybňuje jak svou budoucnost v kostýmu Daredevila, tak i své další působení jako právník Matthew Murdock. Když je ale jeho úhlavní nepřítel Wilson Fisk propuštěn z vězení, musí se rozhodnout, jestli se má dál skrývat před světem či přijmout svůj osud a stát se opět hrdinou. Wilsona Fiska jsme mohli naposledy vidět v druhé řadě Daredevila, kdy se setkal ve vězení s Punisherem, a kterému nakonec pomohl uniknout. Daredevil byl zase na konci seriálu The Defenders ostatními považován za mrtvého.

Ještě jedna novinka k Daredevilovi se objevila v nedávném rozhovoru Charlieho Coxe, když prohlásil, že ve třetí sezóně uvidí diváci poctu kultovní jednozáběrové bitky v chodbě z první série. A dokonce si myslí, že se jim podařilo tuto scénu překonat. Daredevil se mezi fanoušky i kritiky těší nejpozitivnějšímu přijetí ze všech marvelácko-netflixovských seriálů a jeho třetí řada je netrpělivě očekávána. Jestli si Daredevil udrží svůj vysoký standard se můžeme přesvědčit již 19. října na Netflixu.

© TMDB

Daredevil

Marvel's Daredevil | USA | 2015 | Komiksové seriály | Marvel

Ve dne pomáhá právník Matt Murdock chudým a utlačovaným podle zákonů. V noci se mění v tajemného mstitele Daredevila, který nejde pro ránu ve jménu spravedlnosti daleko. Dokáže New York zbavit mafiána Kingpina? Hrají: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Rosario Dawson, Scott Glenn

 86 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Zásadní komiksová adaptace, která revitalizovala hrdinu z Hell's Kitchen a zrodila celý temný vesmír komiksových adaptací, od něhož řada konkurentů začala opisovat.

Sledovat Online na Disney Plus  Disney Plus | české titulky | český dabing | nové díly od 19. 10. 2018
 102 zobrazení   8 se líbí
Filmtoro
Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire?
Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire?
27.09.2018 20:05:00 | Filmové novinky

Po zhlédnutí prvního plnohodnotného traileru k šesté a závěrečné řadě seriálu House of Cards to vypadá, že i bez Franka Underwooda se bude na co koukat. Úřaduje samozřejmě Claire, ale uvidíme i další staré postavy a také několik nových.

Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
27.09.2018 9:00:00 | Filmové novinky

Pořádnou dávku napínavých a strašidelných filmů a seriálů si pro nás připravil Netflix na celý říjen. Mezi nejočekávanější tituly patří napínavý thriller Apostle a my vám pro něj přinášíme první ukázku. Plus si shrneme, jaké další horory a thrillery uvidíme před Halloweenem.

Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
26.09.2018 8:50:00 | Filmové novinky

Na rok 2019 byla ohlášena osmá a zároveň poslední sezona seriálu Hra o trůny. HBO má ovšem v plánu potěšit své fanoušky (a samozřejmě na frančíze i něco vydělat) a po skončení seriálu se chystá ponechat některé filmové lokace v Severním Irsku a využít je jako turistické atrakce.

Outlaw King se objeví na Netflixu v o 20 minut kratší verzi. Máme se bát?
Outlaw King se objeví na Netflixu v o 20 minut kratší verzi. Máme se bát?
25.09.2018 8:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejlepších filmů letošního festivalu v kanadském Torontu zamířil před uvedením na Netflixu zpátky do střižny a režisér David Mackenzie srazil stopáž pod 2 hodiny.