FB pixel TP pixel
Milované akční fantasy bude pokračovat. Nezastavilo ho ani zrušení Netflixu © Netflix

Milované akční fantasy bude pokračovat. Nezastavilo ho ani zrušení Netflixu

Oblíbili jste si akční fantasy seriál Válečná jeptiška? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Akční fantasy skutečně neřekla své poslední slovo a vrátí se ve velkém stylu. Zrušený seriál sice na Netflixu pokračovat nebude, ale místo toho se můžeme těšit hned na tři filmy.

Filmové novinky

Před pár měsíci bylo potvrzeno, že se Válečná jeptiška navzdory svému zrušení na Netflixu vrátí. Nebylo však jasné, v jaké podobě a kdy tomu tak bude. V tuto chvíli tedy alespoň víme, že už nepůjde o seriál, ale o filmovou trilogii. Šťastnou zprávu odhalil sám výkonný producent Dean English prostřednictvím youtubového videa.

Nové filmy nebudou na Netflixu

Zároveň naznačil, že bližší informace teprve doplní. Z důvodu probíhající stávky scénáristů, ke kterým se nedávno přidali i herci, nemůže producent k novince prozatím mnoho říct víc. Nevyloučil však možnost vzniku určitého universa Válečné jeptišky. To by v praxi znamenalo, že ze stejného světa se dočkáme hned několika příběhů.

Záhadou je v tuto chvíli i datum premiéry a také místo uvedení. Není totiž jasné, zda trilogie filmů zakotví opět na Netflixu, nebo si projekt pod svá křídla vezme jiná streamovací služba. Fanoušci, kteří byli po zrušení seriálu velmi hlasití na sociálních sítích, však mohou každopádně slavit. Drsné bojovnice s démony totiž neřekly poslední slovo.

Zdroj: Empire

První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení
První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení
18.08.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Apple TV+ pokračuje v tvorbě velkolepých sci-fi seriálů. Po Nadaci a Silu představila první fotky z chystané seriálové verze Godzilly, kterou známe z kin. A jak je vidět, na ničem se nešetřilo.

Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
17.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2010 vstupoval do kin snímek Scott Pilgrim proti zbytku světa, byl z toho jeden z největších propadáků roku. Během let se ale z filmu stala nesmírně populární kultovka, která nyní dostane ještě věrnější podobu než před 13 roky. Netflix uvede nový seriál již v listopadu.

Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
17.08.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Služba Disney Plus v poslední době zažívá krušné časy. Od března letošního roku ztratila více než 12 milionů předplatitelů. Do toho se moc nedaří ani filmům na stříbrném plátně. A aby toho nebylo málo, teď Disneymu přibyla i jedna žaloba.

Hollywood dostal pár facek. Selhání obřích blockbusterů naznačuje velké změny
Hollywood dostal pár facek. Selhání obřích blockbusterů naznačuje velké změny
16.08.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Hollywoodské blockbustery letos nemají dobrý rok. Nejde přitom o problémy pouze jednoho studia. V potížích se začínají topit v podstatě všichni velcí hráči, kteří u pokladen kin zjistili, že situace s bobtnajícími rozpočty dosáhla bodu, kdy je nutné zařadit zpátečku.