FB pixel TP pixel
VIDEO: Vetřelec Covenant - 10 věcí, které byste neměl přehlédnout © TMDB

VIDEO: Vetřelec Covenant - 10 věcí, které byste neměl přehlédnout

Film Alien Covenant vstoupil do našich kin. Podařilo se propojit původní filmovou sérii Vetřelec s předposledním dílem nazvaným Prométheus? A které zajímavé odkazy v něm najdete? Pojďme se na ty nejzajímavější v našem videu.

Filmové novinky
 14 zobrazení  
Nejlepší sci-fi hororová série? Vetřelec!
Nejlepší sci-fi hororová série? Vetřelec!
18.05.2017 | Filmové novinky

Než vyrazíte do kina na Vetřelec: Covenant, dejte si opáčko všech dílů ze série Vetřelec. Máme tu čtyři původní díly, dva crossovery s Predátorem a nejnovější prequel Prometheus. Víte, jak jdou filmy za sebou, které z nich mají režisérskou verzí a kterému jinému filmu mohou děkovat za vznik?

Nejlepší české romantické komedie
Nejlepší české romantické komedie
17.05.2017 | Filmové novinky

Všechno nebo nic je nově online a pokud vás romantika na večer naladí, máme pro vás další tipy. Vybrali jsme ty nejdůlěžitější české romantické komedie za poslední dobu, co jsou právě online. Ve výčtu chybí klasiky Román pro ženy nebo Muži v naději, kteří bohužel nejsou aktuálně online, ale i tak je z čeho vybírat!

První český film Lída Baarová na Netflixu!
První český film Lída Baarová na Netflixu!
16.05.2017 | Filmové novinky

Přepište dějiny, na Netflixu se objevil první český film. Prvenství si připsalo historické drama Filipa Renče, které patřilo mezi nejúspěšnější české filmy loňského roku. Proč zrovna Lída Baarová? Nabízí film Netflix i pro další země? A kdy přijdou další?

20 nejlepších muzikálů všech dob
20 nejlepších muzikálů všech dob
11.05.2017 | Filmové novinky

La La Land je konečně online a to je ta nejlepší příležitost si zopakovat, které muzikály patří mezi ty nejlepší. Kdo to vyhrává u vás? Jsou to klasické muzikály jako Zpívání v dešti, My Fair Lady nebo West Side Story a nebo ty nové jako Chicago, Mamma Mia nebo právě La La Land? A nebo dáváte přednost české klasice?