FB pixel TP pixel
Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální © Universal Pictures

Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální

Málokterý filmový fajnšmekr má rád český dabing, v případě filmu Vocasy na tripu je ale potřeba uznat, že tentokrát má kreativita tuzemské slovní zásoby rozhodně něco do sebe a je zde jasný potenciál na kultovní zábavu. Ve sprosťárnách jsou Češi totiž opravdu přeborníky a nová obhroublá komedie si v dabingu nebere žádné servítky.

9. 2. 2023 19:00 | Filmové novinky

Taky máte rádi ten moment, kdy se znenadání objeví film, který vás obratem zaujme? Ať už je to divokou a nápaditou akcí, brilantně vypadající zápletkou, unikátní kreativní vizí, anebo prostým faktem, že je to sprosťárna, která má našlápnuto stát se totálním kultem? Právě to poslední je případ filmu Vocasy na tripu, o kterém jste doposud pravděpodobně neslyšeli, po zhlédnutí traileru byste si ale mohli zapsat do diáře datum premiéry 8. června 2023. Příběh o odloženém psu, který se rozhodne vrátit domů, zde dostává díky neurvalému humoru hodně ostré zoubky, jež se i díky z řetězu utrženému českému dabingu s chutí zakousávají do každého, kdo si kdy ujížděl na komediích jako 21 Jump Street, Fakjů pane učiteli, Buchty a klobásy nebo Vyšehrad. Těžko se to popisuje, zkrátka si to celé pusťte. A pak možná ještě jednou!

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
09.02.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Policista John Luther patřil v posledních více než 10 letech mezi kriminální stálice. A i když jeho poslední řady už trochu ztrácely na kvalitě, nyní má šanci přesunout se elegantně do filmové podoby a oprášit své renomé. Nový trailer od Netflixu pak nabízí akční naháněčku se sériovým vrahem, který se nebojí ničeho.

Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
08.02.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Christoph Waltz se v novém seriálu objeví jako sociopatický konzultant, který má upadající firmu vytáhnout zpět na vrchol. Problém je, že se nebojí jít přes mrtvoly.

Zrušení Constantina 2: Studio jasně řeklo, jestli počítá s Keanu Reevesem, nebo ne
Zrušení Constantina 2: Studio jasně řeklo, jestli počítá s Keanu Reevesem, nebo ne
08.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Insider KC Walsh, který často sdílí zákulisní studiové informace, včera zarmoutil fanoušky zprávou, že chystané pokračování výborného filmu Constantine se ruší. Celou věc doplnil zdrcujícím tvrzením, podle kterého studio projekt objednalo, když nevědělo, kudy kam. Oficiální kanály Warner Bros. ale zprávu vyvrací.

Ant-Man 3 je nápaditý sci-fi nářez. První diváci pějí chválu na nového Thanose
Ant-Man 3 je nápaditý sci-fi nářez. První diváci pějí chválu na nového Thanose
07.02.2023 18:00:00 | Filmové novinky

První diváci už měli díky světové premiéře možnost vidět nejnovější díl komiksové skládačky od Marvelu a hýří nadšením. Komiksový gigant podle všeho vstoupil do páté fáze ve skvělé formě a doručil nápaditý biják se skvostným arcipadouchem.