FB pixel TP pixel
Tohle má konkurovat Zaklínači? Nový trailer na Kolo času dost překvapuje © Amazon Studios

Tohle má konkurovat Zaklínači? Nový trailer na Kolo času dost překvapuje

Fantasy Kolo času byla ve výrobě i kvůli covidu-19 celou věčnost. A výsledek vypadá značně rozpačitě.

Filmové novinky

Nová fantasy od Amazonu, Wheel of Time (Kolo času), má premiéru už 19. listopadu, a tak není divu, že streamovací služba vyrukovala s plnohodnotným dějovým trailerem. A předkládaný výsledek je všechno, jen ne úplně lákavý. Na to, jak dlouho Amazon na seriálu pracuje (ano, natáčení se přerušovalo kvůli covidu a prý se značně prodražilo) vypadá finální podoba lacině a upomíná na seriály 10 až 15 let zpátky. Ano, triky jsou lepší než tehdy, ale pořád to vypadá jako parta kamarádů poskakujících na paloučku s jednou branou uprostřed záběru, případně v tmavém interiéru. Z monster je zde jedno a silně upomíná laciné televizní fantasy. Dokonce i Rosamund Pike vypadá, že jí natáčení vůbec nebaví a celá sebranka má zhruba tolik charismatu, že by si ji dal Henry Cavill jako Geralt z Rivie k snídani a ještě by měl hlad. Tohle na konkurenci Zaklínače prostě vůbec nevypadá. Spíše na další marný pokus jako Prokletá. Jestli chce Amazon tvořit podobné seriály, osobně mám o jeho Pána prstenů docela strach.

Reklama  4 642 zobrazení  
2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna
2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna
28.10.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Na zámořské diváky, kteří se rozhodli sledovat Dunu na HBO Max, čekalo po spuštění filmu překvapení v podobě malé upoutávky na druhou řadu sci-fi seriálu Ridleyho Scotta Vychováni vlky. Ta naznačuje, že premiéra tohoto pokračováni přijde dříve, než se myslelo.

Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
27.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Pokračování velkofilmu Duna, který momentálně bere kina útokem, dostal zelenou. Produkční společnost Legendary Pictures to oznámila v úterý prostřednictvím svého twitterového účtu. Zmíněná společnost mimo jiné stojí za prvním dílem a vlastní práva na knižní předlohu.

Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
26.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Seriál o jedné z nejoblíbenějších postav celé ságy Star Wars, která v hrané podobě impozantně debutovala v Mandalorianovi, dostává reálnější obrysy. A zdá se, že bez flashbacků s "mistrem" Skywalkerem se neobejdeme. Hayden Christensen totiž po Obi-Wanovi míří do dalšího hvězdného projektu!

PRVNÍ RECENZE: Eternals jsou nečekaný experiment. Reakce jsou rozpolcené
PRVNÍ RECENZE: Eternals jsou nečekaný experiment. Reakce jsou rozpolcené
25.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Premiéra marvelovské komiksárny Eternals je již za dveřmi a vybraní publicisté ji měli možnost zhlédnout. Jak se jim nová týmovka líbila a co říkají na odvážný tah Marvelu, který na pozici režisérky angažoval oscarovou Chloé Zhao?