FB pixel TP pixel
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden © TMDB

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo minulý týden spustil akci, kdy každý týden od 17.00 uveřejňuje na svém profilu jeden oblíbený český film denně. Po Pelíšcích, Samotářích či Fair Play nyní známe i nabídku pro první dubnový týden.

České novinky

Boj s (koro)nudou pokračuje

Společnost AQS, a.s., pod kterou spadají distribuční společnosti Bioscop a Magic Box, v minulém týdnu zahájila denní příděl českých filmů na YouTube kanále Filmy česky a zadarmo. Každý všední den od 17.00 tak na tomto kanále přibývá jeden oblíbený český film zcela zdarma, jenž je umožněn k přehrání po dobu 30 dní. Minulý týden přibyly tyto tituly:

Čeští lvi i porevoluční camp

Akce, která byla spuštěna na podporu zábavy v domácí izolaci způsobené pandemií koronaviru, bude s přelomem března a dubna pokračovat. V nabídce postupně přibudou následující snímky:

Diváky tak čekají hned tři filmy, které mají na kontě Českého lva. Titulem, který byste rozhodně neměli vynechat, je rozhodně Štěstí od Bohdana Slámy, které stále patří mezi nejlepší dramata za poslední roky. Grandhotel Davida Ondříčka je poté svým zpracováním sázka na jistotu a Smrtelné historky zaujmou milovníky animace. Fotografa Ireny Pavláskové by pak neměli vynechat fanoušci Jana Saudka, případně filmoví milovníci porevolučního campu. Díra u Hanušovic režiséra Miroslava Krobota je z nové nabídky asi nejslabší.

 1 509 zobrazení   3 se líbí
Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
27.03.2020 | České novinky

Filmaři nejsou jediní, kdo to v době koronaviru nemá lehké. I divadelníci potřebují z něčeho žít a dostat svá díla k divákům, kteří náhle museli opustit hlediště. Proto se hromadně přesouvají online.

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo startuje denní příděl filmů proti nudě
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo startuje denní příděl filmů proti nudě
24.03.2020 | České novinky

Distribuční společnost Bioscop/Magic Box se rozhodla bojovat proti trudomyslnosti a nudě v čase koronaviru a na svém YouTube kanále uvede každý den oblíbený snímek ze svého katalogu. Startuje se Pelíšky a Samotáři.

Web Titulky.com stále porušuje autorská práva Netflixu i HBO
Web Titulky.com stále porušuje autorská práva Netflixu i HBO
23.03.2020 13:00:00 | České novinky

Jeden z nejvýraznějších českých filmových serverů, zabývající se distribucí titulků pro zahraniční filmy a seriály, porušuje autorská práva. A nic se neděje!

HBO oficiálně pozastavuje výrobu dabingu
HBO oficiálně pozastavuje výrobu dabingu
20.03.2020 10:00:00 | České novinky

HBO v informačním emailu svým zákazníkům oznámilo, že na dobu 2 týdnů pozastavuje výrobu dabingu u svých pořadů. Jak jsou na tom další streamovací služby?