FB pixel TP pixel
Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat! © Netflix

Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat!

Ano! Fantasy událost sezony se již nezadržitelně blíží a Geralt se svou schovankou Ciri již brzy usadí na našich obrazovkách. Netflix se proto rozhodl navnadit fanoušky řádným soubojovým klipem.

Filmové novinky

Nesnesitelně dlouhé čekání je ve svém závěru a po dlouhých dvou letech konečně dorazí druhá řada divácky úspěšné fantasy Zaklínač do katalogu Netflixu. Již za tři týdny se opět setkáme s věhlasným zaklínačem Geraltem, krásnou čarodějkou Yennefer, divokou princeznou Ciri nebo prostopášným bardem Marigoldem. A protože fanoušci se těší zejména na Geraltovo šermířské umění a nejrůznější prapodivná monstra, rozhodli se v Netlfixu navnadit fanoušky krátkým, ale intenzivním soubojovým klipem. Geralt z Rivie v podání Henryho Cavilla se v něm musí utkat s monstrózním hmyzem: obří stonožkou neboli Myriapodem. Devatenáctisekundová upoutávka, která se objevila na oficiálním twitterovém účtu Zaklínače, ukazuje Geralta v boji s touto příšerou, jak ji odráží svým mečem. V klipu také uvidíme Geralta, jak sesílá videoherním hráčům povědomé znamení Quen, což je ochranné kouzlo používané zaklínači, které kolem nich vytvoří neprostupnou bublinu. Premiéra druhé řady bude na Netflixu dostupná od 17. prosince.

 5 269 zobrazení   106 se líbí
Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
28.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Michael Lombardo, prezident společnosti Entertainment One, v rozhovoru se serverem Deadline prozradil, že se chystá velký reboot franšízy Power Rangers. A Netflix bude u toho.

Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
25.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Úspěšný a léty prověřený režisér Ridley Scott se rozpovídal o připravovaných projektech. V rozhovoru pro BBC prozradil, že se chystají hrané seriály ze světa Blade Runnera a Vetřelce.

Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou
Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou
24.11.2021 16:45:00 | Filmové novinky

Fanoušci akčních filmů mají na Netflixu více než slušnou nabídku. Po návratu agenta Jasona Bourna na streamingovou platformu se vrací i jiná věhlasná série, která aktuálně vládne akčním nebesům.

Jak se povedl nový Resident Evil? Restart série sklízí hlavně posměch
Jak se povedl nový Resident Evil? Restart série sklízí hlavně posměch
24.11.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Od Poslední kapitoly filmové série Resident Evil s Millou Jovovich uběhlo pět let a fanoušci se konečně dočkali svého vysněného rebootu. Ten se ale podle prvních reakcí příliš nezdařil a jde spíš o chaotickou akční slátaninu než o důstojný restart série.