FB pixel TP pixel
Netflix v traileru láká na mrazivý thriller na hraně reality a fikce © Netflix

Netflix v traileru láká na mrazivý thriller na hraně reality a fikce

Netflix koncem ledna pro své diváky připravil jednu velkou satiru s prvky černého humoru. Žena v domě přes ulici od dívky v okně odkazuje na oblíbené romány, které se v posledních letech těší velké popularitě.

20. 1. 2022 12:00 | Filmové novinky

Nový osmidílný seriál Žena v domě přes ulici od dívky v okně sleduje Annu (Kristen Bell), která většinu času tráví doma. Mezi její koníčky patří především pití vína, ke kterému si dá i pár prášků. Anna má bujnou fantazii a své sousedy děsí svých chováním. Jednoho dne se však stane svědkem vraždy, kterou nikdo z jejího okolí neřeší. To v Anně vyvolá pochyby, zda se vražda skutečně stala, anebo to byl jen výplod její fantazie. Svědomí jí nedá spát, a tak vyšetřování vezme do vlastních rukou. Již 28. 1. 2022 se tak na Netflixu můžete těšit na mysteriózní drama s nádechem humoru, neboť Anně samotné vyšetřování zrovna moc nejde.


Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry
Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry
19. 1. 2022 17:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný seriálový projekt Amazonu má konečně oficiální název a potvrzuje i dříve oznámené datum premiéry. Detaily o seriálovém Pánu prstenů odhalil nový trailer, který cituje slavná Tolkienova slova.

Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
19. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

37letý herec Gaspard Ulliel svou kariéru bohužel už dále nerozvine. Osudnou mu byla nehoda na lyžích, která ho po převozu do nemocnice stála život. Zprávu již potvrdila rodina i jeho agent.

Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
19. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Vikingů už se jistě vyrovnali nejen s dávnou ztrátou Ragnara Lothbroka, ale i celým jeho pokolením. Netflix ale neztrácí čas a již brzy nás zavede do pozdní fáze vikinských tažení. A čeká nás Vilém Dobyvatel!

Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
18. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Už v březnu na Disney+ debutuje další seriál z rozvětveného marvelovského vesmíru. Oscar Isaac si zahraje drsného superhrdinu Moon Knighta, pozemské vtělení Chonseva, egyptského boha měsíce. A jak to dle traileru vypadá, čeká nás povedená akční jízda.