FB pixel TP pixel
Které seriály Netflix letos předčasně zrušil a které končí podle plánu? © Netflix

Které seriály Netflix letos předčasně zrušil a které končí podle plánu?

Už jsme si zvykli, že Netflix své seriály nekompromisně ruší, pokud nenaplní vkládaný potenciál. Pro pořádek jsme se rozhodli vydat seznam projektů, které po tomto roce již další epizody nedostanou.

Filmové novinky

Na našem webu se vás snažíme pravidelně informovat o všem podstatném, co se děje na poli streamovacích služeb, samozřejmě včetně vzniku nových seriálů a filmů či jejich případném rušení. A protože Netflix nabízí zdaleka největší porci nejrůznějších projektů, které jsou v případě nenaplněného potenciálu nemilosrdně rušeny, rozhodli jsme se pro pořádek vytvořit jejich aktuální seznam. Soupis jsme rozdělili do dvou kategorií. Jedna nabízí přehled projektů, u nichž se již dopředu počítalo s jejich ukončením v letošním roce a jejich autoři mohli svým hrdinům dopřát konec podle svých představ, jako je to například u ceněného krimi thrilleru Ozark. Druhou kategorii pak tvoří seriály, které nenaplnily představy manažerů z Netflixu a byly náhle ukončeny, jako se to stalo například velkorozpočtovém komiksáku Jupiter's Legacy. Ze seznamu je pak patrné, že se mezi zaříznutými seriály nejčastěji vyskytují komedie. Jedním z důvodů pak může být i zvolený model výroby Netflixu, který nezahrnuje pilotní díly a rovnou se odsouhlasí vznik celé řady. Ty pak tak de facto slouží právě jako piloty a po neúspěchu z obrazovek navždy zmizí.

Zrušené seriály v roce 2021:
Drsná čtvrť
Spešl
Hraběnka
Castlevania
Poslední království
Příležitostní detektivové z Baker Street
Jupiter's Legacy
Grand Army
Prokletá
Bonding
Pohoda v rytmu country
Tým
Mr. Iglesias
Neztrapňuj mě, tati!

Ukončené seriály v roce 2021:
Carmen Sandiego
Drazí běloši
Smrt nás spojí
Papírový dům
Atypický
Ozark
Na pohodu

 4 353 zobrazení  
Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry
Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry
16.08.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi seriál Za stínem noci se stal v loňském roce jedním z příjemných překvapení Netflixu. Nyní se belgický seriál vrací s očekávanou druhou řadou.

Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
16.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Disney se po převzetí studia Fox rozhodl oživit rodinný vánoční hit Sám doma novou verzí. Na svých sociálních sítích nyní představil jméno filmu i datum premiéry.

Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
15.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Druhá nejlidnatější země Oceánie pláče. Ztratila totiž možnost podílet se na patrně nejdražším seriálu všech dob a přišla i o svou pýchu, o samotnou Středozemi. Produkce seriálu Pán prstenů se přesouvá do Británie, kde již vznikala i druhá řada jiného fantasy hitu, Sapkowského Zaklínače.

Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
11.08.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Příběh Lucifera Morningstara se blíží ke svému konci a s nezastavitelnou premiérou 10. září Netflix představil skvělý trailer s hromadou překvapení.