FB pixel TP pixel
Filmtoro bylo na Google campusu. A bylo tu SUPER! © TMDB

Filmtoro bylo na Google campusu. A bylo tu SUPER!

Celý minulý týden jsme strávili jako FILMTORO v programu zvaném CEE Program Exchange, který pořádal polský Google pro projekty ze střední a východní Evropy mířící do světa. Jaké to bylo? Jedním slovem - úžasné. Ale proto, že si z toho chci zapamatovat víc než jedno slovo, rozhodl jsem se o tom napsat těch slov trochu víc.

Blog
 7 zobrazení  
Odstartováno!
Odstartováno!
09.10.2015 8:36:00 | Blog

Tak jak jsme slíbili, tak jsme i doručili. Od 1.10. běží hlavní mezinárodní verze Filmtora. Když se podíváte na www.filmtoro.com a srovnáte to s již před dvěma měsíci vypuštěnou českou verzi na www.filmtoro.cz, určitě najdete více než deset rozdílů. To byl ale cíl, od začátku pro nás česká verze měla fungovat jako test. Plnohodnotnou verzi jsme poslední dva měsíci ladili podle různých vstupů, tak aby byla opravdu vychytaná.

3...2...1... FILMTORO STARTUJE!
3...2...1... FILMTORO STARTUJE!
08.09.2015 12:36:00 | Blog

Co je FILMTORO? Tedy... Co vlastně bude FILMTORO? Nějaký filmový web? Sociální síĺ? Databáze? Tak trochu od každého! První příspěvek na tomto blogu to všechno odhalí. Bude mít hned několik "poprvé a naposledy". Poprvé a naposledy v něm budu psát hodně o minulosti, poprvé a naposledy v něm budu psát o osobních pocitech a zřejmě naposledy to bude i příspěvek v češtině. Ano, čtete správně. FILMTORO totiž bude v angličtině!

FILMTORO jako český vyhledávač filmů
FILMTORO jako český vyhledávač filmů
11.08.2015 12:30:00 | Blog

Uplnynul jen jeden den a už zase příspěvek na blog? Ano! Protože tentokrát to nebude jen čtení, ale také koukání, zkoušení a vyhledávání. FILMTORO sice bude v angličtině, ale tak trochu bokem pouštíme v češtině jeden experiment. Vyhledávač filmů, které můžete LEGÁLNĚ zhlédnout v naší zemi.