FB pixel TP pixel
Ben Affleck okrade drogový kartel v novém akčním thrilleru na Netflixu © TMDB

Ben Affleck okrade drogový kartel v novém akčním thrilleru na Netflixu

Netflix na své obrazovky opět přivede velká hollywoodská jména, když se v novém traileru k filmu s názvem Triple Frontier gang zlodějů v podání Bena Afflecka, Oscara Isaaca nebo Charlieho Hunnama rozhodne oloupit drogový kartel.

Filmové novinky

Trailer podrobněji prozrazuje, že pět přátel, bývalých členů vojenských speciálních jednotek, se spojuje, aby oloupili drogového bosse. Poprvé se tak dávají dohromady, aby své zkušenosti využili nejen pro svou zem, ale i zištně sami pro sebe. Samozřejmě vše nejde podle daného plánu a roztočí se spirála událostí, která testuje vzájemné pouto mezi hrdiny. Název Triple Frontier odkazuje k nechvalně známé hraniční zóně mezi Paraguayí, Brazílií a Argentinou, kde se slévají dvě řeky Iguacu a Paraná, a která je tak obtížně sledovatelná a kvete zde organizovaný zločin.

Původně se rolí zlodějů měli ujmout Tom Hanks, Will Smith, Johnny Depp či Tom Hardy. Režírovat zase měla Kathryn Bigelow. Kvůli neustálému odsouvání a produkčním nesnázím se původní aktéři museli věnovat jiným projektům. Režie se nakonec ujmul J.C. Chandor, známý filmy Margin Call koumající finanční krizi z roku 2008 s Kevinem Spaceym a Paulem Bettanym či mořským survivalem Vše je ztraceno s Robertem Redfordem. Role pěti lupičů se ujala velká herecká jména pod vedením Bena Afflecka (Liga spravedlnosti) a Oscara Isaaca (nové Star Wars). V partě jsou také Charlie Hunnam (Král Artuš: Legenda o meči), Pedro Pascal (seriál Narcos) a Garrett Hedlund (Tron: Legacy). Na film se můžeme těšit již v březnu, kdy by se měl snímek objevit v katalogu Netflixu a vybraných amerických kinech.

 207 zobrazení   28 se líbí
Králičí animované drama Watership Down bude o Vánocích na Netflixu
Králičí animované drama Watership Down bude o Vánocích na Netflixu
06.12.2018 10:30:00 | Filmové novinky

Spolupráce Netflixu a BBC na klasické pohádce Richarda Adamse se nyní představuje v upoutávce, ve které uslyšíme hlasy Jamese McAvoye nebo Bena Kingsleyho.

Skončí Přátelé na Netflixu? Podle aktuálních zpráv zatím ne!
Skončí Přátelé na Netflixu? Podle aktuálních zpráv zatím ne!
04.12.2018 14:30:00 | Filmové novinky

Od 1. ledna 2015 je na americkém a od 1. ledna 2018 na českém Netflixu dostupných všech deset sezón jednoho z nejslavnějších sitcomů všech dob Přátelé. Ještě večer to vypadalo, že ke konci roku seriál z jejich databáze zmizí. Ale nakonec tomu tak nebude.

Netflix dál útočí, Scorseseho The Irishman bude na velkém plátně
Netflix dál útočí, Scorseseho The Irishman bude na velkém plátně
03.12.2018 16:30:00 | Filmové novinky

Hollywoodská hvězda Robert De Niro, a současně představitel hlavní role v novém filmu Martina Scorseseho The Irishman, potvrdil, že snímek budou diváci moci příští rok zhlédnout nejen na Netflixu, ale i ve vybraných kinech.

Netflix zařízl Daredevila, znamená to konec Marvel seriálů?
Netflix zařízl Daredevila, znamená to konec Marvel seriálů?
30.11.2018 11:00:00 | Filmové novinky

Překvapivé zprávy se dnes dočkali fanoušci drsných komiksových seriálů od Marvelu, Netflix oznámil zrušení své nejstarší a také stále nejlepší značky. Další dílů se nedočká nejen Luke Cage či Iron Fist, ale ani Daredevil. Jak to bude se seriály od Marvelu dál?