FB pixel TP pixel
Milované sci-fi Netflixu se vrací. V traileru ožívá budoucnost z nočních můr © Netflix

Milované sci-fi Netflixu se vrací. V traileru ožívá budoucnost z nočních můr

Už za dva týdny čeká fanoušky Netflixu a žánru sci-fi velkolepá odměna, na kterou čekali dlouhé 4 roky. Vrací se totiž dystopický seriál Černé zrcadlo, v němž budoucnost lidstva nabírá nesmírně děsivých obrysů.

1. 6. 2023 12:35 | Filmové novinky

Zapište si do diářů datum 15. června, právě tehdy dorazí na Netflix dlouho očekávaná 6. řada povídkového dystopického sci-fi seriálu Černé zrcadlo, který ukazuje budoucnost v té podobě, v níž doufáme, že ji nikdy neuvidíme. V rámci šesté řady si showrunner Charlie Brooker připravil hned pětici příběhů a slibuje, že svůj sci-fi fenomén posune zase o kousek dál a nebude jen přinášet více toho samého, na co jsme u Černého zrcadla zvyklí. V nových epizodách nás čeká příběh ženy, která zjistí, že streamovací služba adaptuje za pochodu její život. Další slibuje šokující odhalení na skotském venkově. Do vesmíru se zase podíváme s Aaronem Paulem, který se v širém kosmu ztratí. Dočkáme se i zvráceného příběhu bulvární fotografky, která chce ulovit fotku za všechny peníze, a dojde i na krimi thriller ze 70. let.

V nových příbězích se samozřejmě objeví hvězdné obsazení. Chybět nebudou Aaron Paul, Anjana Vasan, Ben Barnes, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara nebo Salma Hayek. Jak je u Netflixu stále ještě všeobecným zvykem, všechny filmy v rámci 6. řady uvede streamer najednou.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu
Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu
01.06.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Marketingová kampaň prvního seriálu v kariéře Arnolda Schwarzeneggera jede na plné obrátky. Nyní Netflix představil takzvaný Fubar mód, který ukazuje legendárního akčního hrdinu v největších hitech streamovací služby. Dojde i na Dámský gambit, Umbrella Academy, thriller Ty nebo Teletubbies.

Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
30.05.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Než si Robert Downey Jr. poprvé zahrál geniálního miliardáře Tonyho Starka, byl zvažován do jiné role v rámci marvelovského světa. V rozhovoru to prozradil režisér Iron mana Jon Favreau.

Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
29.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Navzdory problémům, které v poslední době provázejí svět seriálového Zaklínače, Netflix celému projektu i nadále hluboce věří. Odsouhlasena tak byla nejenom pátá řada hlavního seriálu, ale i nový spin-off s legendou akčního filmu.

Amazon se vysmál Netflixu za zaříznutí sdílení hesel
Amazon se vysmál Netflixu za zaříznutí sdílení hesel
28.05.2023 12:45:00 | Filmové novinky

Netflix v posledních dnech naplno rozjel snahu zamezit šíření hesel mezi uživateli mimo jednu domácnost. Konkurenční Amazon, který se k podobnému kroku zatím nechystá, využil příležitosti a konkurentovi se vysmál na sociální síti Twitter.