FB pixel TP pixel
Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu © Netflix

Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu

Marketingová kampaň prvního seriálu v kariéře Arnolda Schwarzeneggera jede na plné obrátky. Nyní Netflix představil takzvaný Fubar mód, který ukazuje legendárního akčního hrdinu v největších hitech streamovací služby. Dojde i na Dámský gambit, Umbrella Academy, thriller Ty nebo Teletubbies.

1. 6. 2023 9:00 | Filmové novinky

Netflix se kreativních marketingových kampaní nebojí a své o propagaci ví rozhodně i Arnold Schwarzenegger. Ten aktuálně promuje svůj první seriál v kariéře FUBAR, v němž se vžil do role bývalého agenta, který se musí vrátit do akce, v níž spojí síly se svou dcerou. Do té doby ale vůbec netuší, že i ona je špičkovou agentkou. Novinka Netflixu se stala ihned po premiéře nejsledovanějším seriálem streamera napříč glóbem a zatím se nezdá, že by měl tento trend polevit. Arnold a Netflix navíc přitápí pod kotlem novým oslavným videem, v němž Arnie oznamuje takzvaný Fubar mód. Fiktivní funkce Netflixu má přitom úžasný dar, že nacpe legendárního akčního borce do každého seriálu od Netflixu. A samozřejmě musí v rámci videa dojít i na ukázky.

Užít si tak můžete Arnoldův naklíčovaný obličej v hned několika bizarních polohách. Nechybí jeho variace na Anyu Taylor-Joy z megahitu Dámský gambit, herecká exhibice v komiksovce Umbrella Academy, případně alternativy k Penn Badgleyemu v thrilleru TY či Lily Collins z Emily in Paris. Hned dvojroli si pak Arnie skrze úsměvné trikové aranžmá střihne ve fenoménu Cobra Kai a bránici definitivně odrovná jako sluníčko v Teletubbies. Terminátor si ze sebe zkrátka pořád umí udělat legraci, což na něm ceníme celou kariéru. Ostatně tu si budete moci zopáknout rovněž na Netflixu, kam už 7. června dorazí nový dokumentární seriál o jeho životě a kariéře v Rakousku a posléze i USA.

Zdroj: Netflix

 800 zobrazení   38 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
30.05.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Než si Robert Downey Jr. poprvé zahrál geniálního miliardáře Tonyho Starka, byl zvažován do jiné role v rámci marvelovského světa. V rozhovoru to prozradil režisér Iron mana Jon Favreau.

Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
29.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Navzdory problémům, které v poslední době provázejí svět seriálového Zaklínače, Netflix celému projektu i nadále hluboce věří. Odsouhlasena tak byla nejenom pátá řada hlavního seriálu, ale i nový spin-off s legendou akčního filmu.

Amazon se vysmál Netflixu za zaříznutí sdílení hesel
Amazon se vysmál Netflixu za zaříznutí sdílení hesel
28.05.2023 12:45:00 | Filmové novinky

Netflix v posledních dnech naplno rozjel snahu zamezit šíření hesel mezi uživateli mimo jednu domácnost. Konkurenční Amazon, který se k podobnému kroku zatím nechystá, využil příležitosti a konkurentovi se vysmál na sociální síti Twitter.

Voyo přetahuje z České televize seriálové trumfy. Má Marii Terezii, Létajícího Čestmíra a další
Voyo přetahuje z České televize seriálové trumfy. Má Marii Terezii, Létajícího Čestmíra a další
26.05.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Voyo a Česká televize pokračují ve vzájemné spolupráci, díky čemuž se předplatitelé „novácké“ streamovací služby mohou těšit z nárůstu zajímavých tuzemských titulů novějšího i staršího data.