FB pixel TP pixel
Voyo přetahuje z České televize seriálové trumfy. Má Marii Terezii, Létajícího Čestmíra a další © Česká televize

Voyo přetahuje z České televize seriálové trumfy. Má Marii Terezii, Létajícího Čestmíra a další

Voyo a Česká televize pokračují ve vzájemné spolupráci, díky čemuž se předplatitelé „novácké“ streamovací služby mohou těšit z nárůstu zajímavých tuzemských titulů novějšího i staršího data.

26. 5. 2023 16:30 | Filmové novinky

Spolupráce mezi službou Voyo a Českou televizí byla zahájena letos v únoru, kdy se obě strany dohodly, že Česká televize bude na Voyo pouštět svůj originální katalog výměnou za protiplatbu. Voyo následně tvorbu ČT zařazuje do kategorie označené jako „Znáte z České televize“, veřejnoprávní televize si zase lepí rozpočet, který dlouhodobě strádá kvůli nenavyšování koncesionářského poplatku a nelepší se samozřejmě v nastávající ekonomické recesi. Spolupráce aktuálně slaví první tři měsíce, během nichž obsah na Voyo hezky nabobtnal.

Voyo přetahuje z České televize seriálové trumfy. Má Marii Terezii, Létajícího Čestmíra a další © Voyo

Kromě prvních zařazených titulů, jako Kukačky, Zločiny Velké Prahy, Herec, První republika, Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny, tak nyní najdeme na Voyo i populární historický hit Marie Terezie, krimi Labyrint, komedie Osada či Poldové a nemluvně, ale také Cirkus Bukowsky, České století, Dobré ráno, Brno!, Dabing Street či Clonu.

Společně s dalšími licencovanými českými tituly a vlastním obsahem nabízí Voyo aktuálně okolo 800 českých titulů, z čehož necelých 700 kusů tvoří hrané filmy, zhruba 70 seriálová tvorba a zbytek dokumenty. Z filmů se v posledních dnech objevily na Voyo tituly Promlčeno, Klauni, Klec, Krásno či Kdyby radši hořelo, ze seriálů se kromě výše zmíněných objevil i Létající Čestmír.

Zdroj: Voyo / Mediář

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marvel zastavuje vznik anti-Avengers i dalších chystaných projektů
Marvel zastavuje vznik anti-Avengers i dalších chystaných projektů
26.05.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Stávka scenáristů zastavuje další připravovaný projekt Marvelu. Již za měsíc mělo začít natáčení nové týmovky Thunderbolts. To se ale odkládá na neurčito.

Nový trailer Barbie láká na útěk z růžového světa. Goslingův Ken je dokonalost
Nový trailer Barbie láká na útěk z růžového světa. Goslingův Ken je dokonalost
25.05.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. ukázalo plnohodnotný příběhový trailer na svou komediální novinku Barbie. V ní bude hlavní hrdinka od Mattela řádit v existenciální pouti do reálného světa, kde odhalí tajemství plastikového bytí.

Mistrovské dílo a čiré filmové umění. Nový Spider-Man uhranul kritiky
Mistrovské dílo a čiré filmové umění. Nový Spider-Man uhranul kritiky
25.05.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších komiksových filmů letošního roku Spider-Man: Napříč paralelními světy vstoupí do kin již příští týden. Kritici, kteří pokračování viděli, mluví o mistrovském díle, které je technicky i emocionálně úchvatné.

Točit nové seriály nedává smysl. Šéf HBO odhalil smutnou pravdu o tom, co sledujeme
Točit nové seriály nedává smysl. Šéf HBO odhalil smutnou pravdu o tom, co sledujeme
25.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby čím dál častěji ruší nové seriály po jedné či dvou řadách a mnoho diváků se diví. Jak ale upozornil šéf společnostiWarner Bros. Discovery, pod kterou spadá i HBO, realita sledovanosti seriálů je hodně smutná. A za jejich rušení si diváci do velké míry mohou sami.