FB pixel TP pixel
Boží sci-fi seriál Netflixu láká na novou řadu nečekaným trailerem a hvězdným obsazením © Netflix

Boží sci-fi seriál Netflixu láká na novou řadu nečekaným trailerem a hvězdným obsazením

Netflix si přichystal velmi milé překvapení, když konečně oznámil miliony diváků vytoužený návrat sci-fi fenoménu Black Mirror alias Černé zrcadlo. Seriálový hit tvůrce Charlieho Brookera slibuje velké změny a nejlepší řadu vůbec.

26. 4. 2023 18:20 | Filmové novinky

Proslulý povídkový seriál Černé zrcadlo se vrací a opět bude ukazovat temné důsledky nejrůznějších vynálezů. Skrze lidské chyby tak znovu nahlédneme do utopické a pravděpodobně i dystopické budoucnosti plné mrazivých příběhů, které nemají daleko k čistému hororu. O vzniku šesté řady věděl málokdo, o to více je první trailer po dlouhých 4 letech milým překvapením. Obzvlášť, když ukázka slibující zatím nejnepředvídatelnější, nejsvéráznější a nejpřekvapivější řadu anoncuje i velmi brzkou červnovou premiéru. Přesné datum však prozatím neznáme. Tvůrce Charlie Brooker ale slibuje reinvenci seriálového sci-fi fenoménu a máme tudíž čekat vrcholně nápadité a neočekávané epizody. V nových příbězích se objeví hvězdné obsazení. Chybět nebudou Aaron Paul, Anjana Vasan, Ben Barnes, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara nebo Salma Hayek.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Naprostá komiksová pecka. Časem cestující Flash nadchl kritiky i Toma Cruise
Naprostá komiksová pecka. Časem cestující Flash nadchl kritiky i Toma Cruise
26.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Zdá se, že komiksy od DC nabírají dech a cestování v čase ve filmu The Flash bude skutečným filmovým zážitkem. Po Tomu Cruisovi totiž viděli film první diváci včetně několika kritiků a zatím jednohlasně tvrdí, že se jedná o událost nejen letošního roku.

Původní scénář Gladiátora byl „naprostá blbost“. Russell Crowe popsal, proč chtěl film opustit
Původní scénář Gladiátora byl „naprostá blbost“. Russell Crowe popsal, proč chtěl film opustit
26.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Russell Crowe se do srdcí fanoušků zapsal především svou ikonickou rolí římského generála Maxima z historického velkofilmu Gladiátor. V nedávném interview ale australský herec prozradil, že chybělo málo a od projektu kvůli špatnému scénáři utekl.

Dva Batmani kradou nový trailer Flashe pro sebe. Divoká jízda časem bere dech
Dva Batmani kradou nový trailer Flashe pro sebe. Divoká jízda časem bere dech
25.04.2023 22:15:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. představilo nový trailer na akční komiksovou podívanou The Flash. Místo šarlatového běžce si ale celé představení krade pro sebe Batman Michaela Keatona, který hláškuje jako za časů Tima Burtona a účastní se veškeré obří akce.

První trailer 3. řady Zaklínače je tady! Cavillovo loučení má dvě data uvedení
První trailer 3. řady Zaklínače je tady! Cavillovo loučení má dvě data uvedení
25.04.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Netflix po měsících čekání konečně odhalil první trailer na třetí řadu seriálu Zaklínač. Poslední epizody, v nichž se objeví herec Henry Cavill jako Geralt z Rivie, budou mít premiéru během léta. Najednou ale seriál neuvidíme.