FB pixel TP pixel
Brie Larson nakonec v novém filmu Charlieho Kaufmana neuvidíme © TMDB

Brie Larson nakonec v novém filmu Charlieho Kaufmana neuvidíme

Slavný scénárista Charlie Kaufman pro Netflix natáčí psychologický thriller I’m thinking of Ending Things, ve kterém měla původně účinkovat Brie Larson. Ta se ale rozhodla z projektu odejít. Nahradí ji tak herečka Jessie Buckley.

Filmové novinky

Brie Larson má v poslední době velmi nabitý program: do kin se nedávno dostala superhrdinská Captain Marvel, za měsíc bude mít premiéru nejočekávanější komiksovka roku Avengers: Endgame, kde si roli superženy zopakuje, a na Netflix se chystá její režisérský debut Unicorn Store. Spekuluje se tak, že právě tato vytíženost je důvodem jejího odchodu od nového filmu Charlieho Kaufmana I’m thinking of Ending Things, dalšího projektu Netflixu. Alespoň se dosud neví o žádných kreativních neshodách či časové kolizi s jiným projektem a všechna turné, které bude muset s těmito filmy absolvovat ji tak nutí vzít si volno, a nedovolí jí s Kaufmanem spolupracovat.

Brie Larson tak v psychologickém thrilleru podle knihy Iaina Reeda vystřídá Jessie Buckley. Ta může být divákům známa z historického seriálu Taboo nebo britského dramatu Beast. Kaufmanův film bude vyprávět o mladém páru, který se chystá na výlet za rodiči přítele na odlehlou farmu. Vše se ale zvrhne, když se Jake rozhodne zkrátit si cestu. Tento psychothriller prý bude svým vyzněním připomínat tvorbu Davida Lynche. Buckley se ve filmu setká s hereckými kolegy Jessem Plemonsem (Jake), Toni Collette či Davidem Thewlisem. Režisérský debut Brie Larson Unicorn Store, vyprávějící o dívce Kit, jež si může splnit dětský sen mít svého jednorožce, pak na Netflixu uvidíme již 5. dubna.

 79 zobrazení  
Trailer k 3. řadě Stranger Things je nejsledovanějším videem Netflixu na YouTube
Trailer k 3. řadě Stranger Things je nejsledovanějším videem Netflixu na YouTube
27.03.2019 15:00:00 | Filmové novinky

První plnohodnotná upoutávka k vysoce očekávané 3. řadě seriálu Stranger Things se necelý týden po svém zveřejnění stala nejsledovanějším videem Netflixu na jeho YouTube kanále. Jde o potvrzení nedočkavosti fanoušků, kteří od uzavření druhé řady netrpělivě čekají na návrat do Hawkins ve státě Indiana.

Taika Waititi namluví nájemného lovce IG-88 pro seriál Mandalorian
Taika Waititi namluví nájemného lovce IG-88 pro seriál Mandalorian
26.03.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Jon Favreau na svém Instagramu pokračuje v nenápadném „leakování“ informací o svém Star Wars seriálu Mandalorian, který připravuje pro chystanou streamovací službu Disney+. Loni v prosinci naznačil, že si v seriálu zahraje droid IG-88 z Impérium vrací úder, nyní mu přidal i hlas, který dodá „Kiwi“ Taika Waititi.

Hra o trůny: 5 scén, které herci nechtěli točit
Hra o trůny: 5 scén, které herci nechtěli točit
22.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Nazvat to celé divokou jízdou by možná bylo příliš skromné. Pokud sledujete Hru o trůny od začátku, moc dobře víte, že vaše oblíbené postavy mohou kdykoliv zemřít. Chladnokrevným násilím, krví a utrpením tento silně návykový seriál rozhodně nešetří, takže je někdy obtížné jen to celé sledovat. A nyní si představte, jak zábavné musí být některé tyto pro diváky traumatizující scény točit. Pojďme se podívat na scény, jejichž natáčení se herci buď obávali, nebo se jich odmítali účastnit.

Netflix nabídne dokument Our Planet, který míří na laťku Zázračné/Modré planety
Netflix nabídne dokument Our Planet, který míří na laťku Zázračné/Modré planety
21.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Líbezná hudba, nezaměnitelný erudovaný hlas Sira Davida Attenborougha a dechberoucí záběry přírody a tvorů, kteří ji obývají. Řeč není o Zázračné planetě ani Modré planetě. Ve šlépějích veleúspěšných dokumentárních cyklů BBC se nyní vydává Netflix. Nacvičte si otevřená úst a rozšířené zorničky, tohle bude opět velkolepé!