FB pixel TP pixel
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: O Zaklínači, Carnival Row a cosplayi © TMDB

EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: O Zaklínači, Carnival Row a cosplayi

Druhý den Comic Conu v americkém San Diegu se zaměřil na streamovací služby a jejich velké novinky. Dočkali jsme se tak nejen první ukázky ze Zaklínače od Netflixu, ale i nových záběrů z fantasy od Amazonu Carnival Row či novinek ze světa Živí mrtví.

Filmové novinky

Zaklínač a Carnival Row vypadají skvěle!

V nové reportáži se náš pan řídící a zároveň vyslanec do Comic Conu, Tomáš, vydal do útrob výstaviště v San Diegu, aby ukořistil čerstvé novinky ze světa seriálů od Netflixu, Amazonu či AMC. A jak můžete vidět v novém videu, odcházel plný čerstvých dojmů, kdy ho především Carnival Row a Zaklínač vyloženě potěšili. Kromě záběrů z nových upoutávek se navíc dozvíte další nové informace, které na Comic Conu ohledně chystaných seriálů zazněly. A dojde i na novinky ohledně světa Živí mrtví, kteří nyní chystají i celovečerní film s Rickem Grimesem. Tématicky se pak nová reportáž zaměřuje i na typickou složku každého Conu - Cosplay, kdy vám z některých kousků této komunity půjde hlava kolem. Ano, tohle už jsou hardcore fandové, kteří tráví šitím kostýmů dlouhé týdny. Dělají to ale s láskou a Comic Con a jeho publikum se jim umí odvděčit. Od nás mají nekonečný respekt.

 271 zobrazení   3 se líbí
První ukázka ze Zaklínače je tady! Na Netflix seriál dorazí i v češtině
První ukázka ze Zaklínače je tady! Na Netflix seriál dorazí i v češtině
20.07.2019 | Filmové novinky

Netflix konečně vypustil do světa dlouho očekávané první rozpohybované záběry ze Zaklínače a zdá se, že se rozhodně nehodlá držet zpátky. První teaser totiž doslova rve hlavy z krků a ukazuje živý svět Sapkowského knih.

EXKLUZIVNĚ: Jak funguje svátek geeků Comic Con a co ukázal Terminátor?
EXKLUZIVNĚ: Jak funguje svátek geeků Comic Con a co ukázal Terminátor?
19.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Jako jediní z české mediální kotliny jsme si letos udělali výlet na slavný Comic Con do San Diega, kde hollywoodská studia představují exkluzivní videa a novinky svých blockbusterů. Náš vyslanec Tomáš Vyskočil se dostal i do věhlasné Haly H a užil si Arnolda Schwarzeneggera a hlavně nový Top Gun!

Zaklínač na nové fotce poprvé ukázal koně i dosud chybějící stříbrný meč
Zaklínač na nové fotce poprvé ukázal koně i dosud chybějící stříbrný meč
18.07.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Každý, kdo někdy zavadil o herní trilogii Zaklínač ví, že jedním ze základních poznávacích znaků zaklínačů jsou dva meče na zádech. Henry Cavill se však na prvních fotkách jako Geralt ukázal jen s jedním mečem, což některé fanoušky popudilo. Nyní se objevil i meč stříbrný, byť ne každý si ho všimne.

Netflix kvůli obavám o mládež vymaže sebevraždu z 1. řady 13 Reasons Why
Netflix kvůli obavám o mládež vymaže sebevraždu z 1. řady 13 Reasons Why
18.07.2019 11:00:00 | Filmové novinky

Tlak veřejnosti a nová studie, která údajně našla spojení mezi nárůstem sebevražd teenagerů a popularitou seriálu 13 Reasons Why, donutili Netflix vystřihnout grafickou scénu z 1. řady seriálu, v níž si Hannah sáhla na život.