FB pixel TP pixel
Druhá řada Mandaloriana se blíží. Známe datum premiéry © TMDB

Druhá řada Mandaloriana se blíží. Známe datum premiéry

Loni na podzim uvedený seriál Mandalorian ze světa Star Wars slavnostně otevřel novou streamovací službu studia Disney a nakonec svými kvalitami mile překvapil řadu fanoušků i kritiků. Nyní bylo ohlášeno uvedení druhé řady. Kdy se můžeme těšit na návrat vesmírného nájemného lovce?

Filmové novinky

Sci-fi seriál Mandalorian se v druhé půli loňského roku stal překvapivým fenoménem, který znovu nastartoval vlnu nadšení pro universum Star Wars. Bohužel, po převzetí Disneym a vzniklých producentských lapáliích opouštělo po každém dalším uvedeném celovečerním filmu tento svět více a více fanoušků, až tržby postupně klesaly do bodu, v němž mezi prvním a třetím dílem nové trilogie vznikl masivní miliardový rozdíl. A nezapomeňme na Solovu finanční kinotragédii, o které toho už bylo popsáno více než dost. Zdálo se tedy, že lidé jsou Star Wars přejezení, ale stačilo se jen vrátit více ke kořenům staré trilogie, zjednodušit příběhy, dodat novou skvělou hudbu a samozřejmě vedle tlumeného (především hlasového) herectví Pedro Pascala mít i štěstí s roztomilou postavičkou “Baby Yody”, která ovládla nejen samotný seriál, ale přes memovou subkulturu se dostala i do povědomí mnoha lidí mimo seriál.

Druhá řada Mandaloriana se blíží. Známe datum premiéry © TMDB

Samotný Mandalorian byl v důsledku samozřejmě trochu přehypovaný a nelze k němu přistupovat bez výhrad, ale jisté kouzlo mu určitě nelze upřít a davy fanoušků těšící se na pokračování jsou zajištěny. Proto řada z nich uvítá, že Disney oznámil datum uvedení druhé řady. Na streamovací službě Disney+ se nové díly objeví od 30. října. Seriál kreativně opět povedou Jon Favreau a Dave Filoni, nově se v seriálu objeví herecká jména jako Rosario Dawson, Michael Biehn či Timothy Olyphant. Také se zopakuje model z minulé řady, znovu dostaneme dohromady osm epizod uváděných v klasickém týdenním intervalu. O to větší škoda je, že v Česku stále Disney+ nemáme.

 1 753 zobrazení   337 se líbí
Netflix láká na dvě očekávaná hororová pokračování. Mrkněte na ukázky
Netflix láká na dvě očekávaná hororová pokračování. Mrkněte na ukázky
02.09.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Dva úspěšné netflixovské hororové projekty dostaly pokračování, které tento podzim dorazí na naše obrazovky. Mike Flanagan bude strašit v seriálu Záhadné sídlo Bly, které žánrově navazuje na jeho Dům na kopci a McG rozstříká litry krve v pokračování Chůvy na zabití. První ukázky jsou nyní k dispozici.

6 podzimních hitů HBO, které musíme vidět
6 podzimních hitů HBO, které musíme vidět
31.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Letní prázdniny se nachýlily ke konci, pomalu přichází podzim a do programových schémat televizí se po vyprahlejším období začínají znovu dostávat ambicióznější tituly. Mrkněte, jaké pecky si pro nás připravilo HBO.

Fantasy Jeho temné esence je zpět. Nový trailer odhalil, kdy dorazí 2. řada
Fantasy Jeho temné esence je zpět. Nový trailer odhalil, kdy dorazí 2. řada
30.08.2020 | Filmové novinky

HBO nás během podzimu rozhodně nebude šetřit. Již během září nás čekají tři velké nové seriály. A nyní již víme, že ještě před Vánocemi uvidíme novou řadu Jeho temných esencí.

POTVRZENO: Netflix zadaptuje hororový Resident Evil. Známe detaily!
POTVRZENO: Netflix zadaptuje hororový Resident Evil. Známe detaily!
28.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Únorové úniky informací o chystané seriálové adaptaci slavné hororové videoherní série Resident Evil byly nyní Netflixem oficiálně potvrzeny. Streamovací gigant navíc dodal nové detaily.