FB pixel TP pixel
FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves © TMDB

FILMTORO PODCAST: Nejzajímavější filmy o vrazích a fenomén Keanu Reeves

V dalším díle Filmtoro Podcastu jsme si probrali vrahy a zabijáky na nejrůznější způsoby a vše jsme završili povídám o fenoménu Keanu Reevese.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Jestli něco diváci po celém světě zbožňují, jsou to kriminálky a příběhy nejrůznějších vrahů obecně. Proto jsme se na tohle téma tentokrát blíže zaměřili a probrali jsme si nejzajímavější pořady o sériových vrazích na HBO a Netflixu jako Making a Murderer či Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, s oslím můstkem k zabijákovi, kterému naopak v kinech fandíme. Ano, celou druhou polovinu podcastu jsme věnovali fenoménu Johna Wicka, resp. jeho představiteli Keanu Reevesovi a jeho kariéře? Čím to, že je Keanu stále tak populární a které filmy z jeho životopisu patří mezi největší pecky, na které nedáme dopustit? Nejen to v nakynuté hodince filmového povídání.

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - iTunes, Spotify či Google Podcasts a dalších. Každý týden byste (obvykle ve středu, ale může se stát, že se zpozdíme) měli dostat novou dávku, která by se ideálně měla vměstnat do 30 minut. Ze zkušenosti však můžeme už nyní říct, že se stopáž zřejmě bude lehce nafukovat. Doufáme, že si nás užijete při cestách do školy, práce či při zdravé dávce sportování. A rozhodně se nebojte dát nám feedback, co bychom měli do budoucna probrat, případně na čem máme kromě svých řečových vad zapracovat.

 199 zobrazení   1 se líbí
PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
PODCAST: 5 podzimních hitů na Netflixu a ohlédnutí za 13 Reasons Why
11.09.2019 14:00:00 | Rozhovor

Filmtoro podcast úspěšně pokračuje a v nejnovějším vydání rozebíráme nejen třetí řadu 13 Reasons Why a seriálový hit jako celek, ale mrkneme i na nejočekávanější pecky Netflixu, které nás na podzim čekají.

FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix
FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix
06.09.2019 15:00:00 | Rozhovor

Obnovené podcastové vysílání pokračuje a v nejnovějším díle se zaměřuje především na streamovací služby Disney+ a Netflix, které se za pár měsíců utkají v bitvě o divácké peněženky. Kdo bude stát jako vítěz? A jakou roli zde hraje Spider-Man? I o tom bude řeč!

Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
28.08.2019 | Rozhovor

Jelikož se náš YouTube kanál příjemně rozjíždí (děkujeme za 1000 odběrů!), rozhodli jsme se, že v nových formátech budeme pokračovat. Obnovili jsme tudíž náš podcast, který dostává česko-slovenskou tvář, vyšší kvalitu a do budoucna i pravidelnost. A hned probíráme Zaklínače a Hru o trůny!

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
11.04.2019 11:00:00 | Rozhovor

Pilou Asbaek je dánský herec, který v seriálu Hra o trůny hraje od šesté řady šarmantního Eurona Greyjoye, jenž se dvoří Cersei Lannister a bude v nadcházejícím finále patřit k hlavním záporákům. Ve skutečnosti je to ale velmi milý a sympatický chlapík. A my pro vás máme exkluzivní rozhovor, který jsme s ním tento týden natočili.