FB pixel TP pixel
Koronavirus mění plán premiér HBO a odsouvá očekávané novinky © TMDB

Koronavirus mění plán premiér HBO a odsouvá očekávané novinky

Očekávaný seriál Mělas to vědět v hlavní roli s Nicole Kidman měl být jednou z největších květnových premiér na HBO. Premiéra žhavého kandidáta na seriál roku se však odsouvá.

Filmové novinky

Bludné kruhy až v květnu

HBO mělo v dubnu a květnu zaválet s dvěma očekávanými novinkami v podobě seriálů Mělas to vědět a Bludné kruhy, v nichž hrají filmové hvězdy Nicole Kidman, Mark Ruffalo či Hugh Grant. Kvůli koronaviru však oblíbená kabelová stanice a spolu s ní i streamovací služba HBO GO mění své předpokládané vysílací schéma. A bohužel to znamená i odsuny premiér o několik měsíců.

Fanoušci režiséra Dereka Cianfrance si mohou relativně oddechnout. Jeho chystaná a v rámci naší redakce (viz. naše očekávané dubnové hity na HBO) hojně očekávaná novinka Bludné kruhy se totiž z dubnového termínu přesouvá na 10. května. Na dvojitou roli Marka Ruffala, jenž řeší komplikované vztahy dvou bratří, si tudíž budeme muset počkat jen o trochu déle.

Nicole Kidman až na podzim

Bludné kruhy svým přesunem nahrazují uvolněné místo právě po seriálu Mělas to vědět s Nicole Kidman a Hugh Grantem, jenž natočila režisérka Susanne Bier po svém netflixovském hitu V pasti. Právě Mělas to vědět je silně ovlivněný aktuální situací ohledně koronaviru a uvedení seriálu bylo prozatím odsunuto na letošní podzim. Přesné datum HBO prozatím nezveřejnilo.

HBO si odsuny premiér v nejbližších měsících může relativně dovolit, ostatně i bez Bludných kruhů je například dubnová nabídka mimořádně bohatá. Otázkou zůstává, jak to bude do budoucna, pokud se situace výrazně nezlepší. Všechny nové seriály jsou aktuálně pozastavené, což se týká i nových dílů oblíbeného Farga, či našeho milovaného a mnohými stále nedoceněného Barryho. Zatímco Netflix před nedávnem ubezpečoval, že má dostatečně předtočeno, u HBO by mohl brzy nastat problém s obsahem, který by se zřejmě vyvažoval nákupem licencí. Ostatně již nyní HBO hojně čerpá ze svých partnerství s jinými televizemi a pomáhá si i častým uvedením premiér z kin.

 558 zobrazení   7 se líbí
Hotovo! Legendární animované filmy od Ghibli jsou všechny na Netflixu
Hotovo! Legendární animované filmy od Ghibli jsou všechny na Netflixu
01.04.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci slavného režiséra Hajaa Mijazakiho a tvorby animačního studia Ghibli mohou vzít archivní víno schované za lednicí a konečně ho s chutí vypít. Po třech měsících postupného přidávání Netflix konečně zveřejnil všech 21 filmů, které vás vezmou do světa nepřeberné fantazie.

Netflix vydal trailery k 7 dubnovým premiérám. Na co se můžeme těšit?
Netflix vydal trailery k 7 dubnovým premiérám. Na co se můžeme těšit?
30.03.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix jako vždy myslí na všechny a nabídka jeho titulů bude i v dubnu žánrově rozkročena tak široce, aby se společnost pokusila zavděčit co nejširšímu okruhu diváků. Od anime a celovečerního animáku k mockumentu či crazy komedii.

Netflix představil dubnové novinky. Vyberete si z pestré nabídky?
Netflix představil dubnové novinky. Vyberete si z pestré nabídky?
29.03.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Jako každý měsíc vypustil Netflix před koncem měsíce lákavé ukázky na své nejočekávanější novinky na následující měsíc. A nabídka je opět nesmírně pestrá od komedií přes dramata až po anime.

Nevíte co o víkendu? Nakoukejte přes 70 krátkých filmů z festivalu SXSW!
Nevíte co o víkendu? Nakoukejte přes 70 krátkých filmů z festivalu SXSW!
27.03.2020 19:00:00 | Filmové novinky

Filmový festival South by Southwest patří mezi největší americké festivaly současnosti. Bohužel byl jako jedna z mnoha letošních akcí zrušen kvůli šíření koronaviru. Organizátorům se však podařilo poslat část filmů do světa online cestou. A na krátké filmy z festivalové nabídky se můžete podívat právě teď!