FB pixel TP pixel
Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň © Netflix

Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň

Konečně. Nejúspěšnější seriál Netflixu Hra na Oliheň má stanovené datum premiéry dlouho očekávané druhé řady. Streamovací gigant jej prozradil v krátké upoutávce lákající do světa vražedných her plných napětí a intrik.

Filmové novinky 1. 8. 2024 14:50 | Filmové novinky

Globální seriálový fenomén z Jižní Koreje Hra na oliheň je dosud nejsledovanějším pořadem v historii Netflixu. Žádný jiný seriál na této platformě se kromě Wednesday ani zdaleka nepřiblížil jeho popularitě a meta 265 milionů zhlédnutí, kterou seriál zdolal, se zdá být v tuto chvíli nepřekonatelná. Možná by tuto rekordní hranici mohla nakonec překonat druhá řada, jejíž oficiální datum vydání Netflix právě oznámil. Streamer v krátké upoutávce prozradil, že všechny epizody druhé řady dorazí najednou, a to 26. prosince.

Navíc bylo oznámeno, že bude natočena i třetí a zároveň finální řada, která dorazí již v roce 2025. V minutovém teaseru se objevují soutěžící Squid Game ve svých typických zeleno-bílých teplákovkách, když běží a padají na závodní dráhu. U toho je sleduje Front Man a ptá se: „Už jsou to tři roky. Chcete si znovu zahrát?“ Krvavá sociální satira skončila ve své první řadě otevřeně, když se Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) rozhodl neodletět do USA a místo toho se otočil, odhodlán svrhnout Front Mana (Lee Byung-hun) a zastavit hry, které zabily stovky lidí. Uvidíme, jestli bude i po třech letech zájem diváků tak obrovský, jako u první řady, která si získala srdce milionů fanoušků po celém světě.

Zdroj: Netflix

Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
01.08.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Už na konci srpna se objeví nový Terminátor, za kterým tentokrát stojí streamovací služba Netflix. Ta zvolila pro směřování série unikátní styl a Terminátor se tak poprvé přenese do zcela odlišné vizuální podoby. Zároveň chce být věrnější původní vizi Jamese Camerona.

Deadpool a Wolverine bourají rekord za rekordem. Seznam úspěchů nebere konce
Deadpool a Wolverine bourají rekord za rekordem. Seznam úspěchů nebere konce
31.07.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Zpočátku roku se zdálo, že letošek nebude pro kina tím nejlepším a uvidíme na tržbách dopady velké stávky. Posledních pár týdnů se ale zdá, že to možná nebude úplně pravda.

Olympiáda na Maxu trhá rekordy. Je sport budoucností streamingu?
Olympiáda na Maxu trhá rekordy. Je sport budoucností streamingu?
31.07.2024 16:40:00 | Filmové novinky

Diváci si mohou letošní olympijské hry vychutnat způsobem, který nemá obdoby. Vděčí za to platformě Max, vylepšené streamovací platformě Warner Bros. Discovery (WBD), díky které se podařilo transformovat to, jak Evropa sleduje a prožívá olympijské hry. Konkurence ale nespí.

Nejslavnější věta Gladiátora málem nezazněla. Crowe ji odmítal, většinou improvizoval
Nejslavnější věta Gladiátora málem nezazněla. Crowe ji odmítal, většinou improvizoval
30.07.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Gladiátor patří mezi nejpopulárnější historické filmy a novodobé klasiky. Jak už to ale u podobných filmů bývá, rozhodně nevznikal lehce. Vznik snímku ovlivnila smrt, změny scénáře i samotný Russelll Crowe.