FB pixel TP pixel
Indiana Jones 5 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě © Lucasfilm

Indiana Jones 5 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě

Zřejmě skutečně poslední dobrodružství Harrisona Forda v roli Indiana Jonese je konečně dostupné online a užít si ho tedy mohou diváci i z pohodlí domova.

Filmové novinky

Snímek Indiana Jones a nástroj osudu vstoupil do kin na konci letošního června a už o dva měsíce později ho můžeme sledovat i v domácích podmínkách. Zatím však závěrečné dobrodružství archeologa s tváří Harrisona Forda není dostupné na streamovací službě Disney Plus, tam by se mohlo objevit nejdříve na konci září, spíše ale až počátkem října letošního roku. Ostatně Disney má k protahování uvedení na SVOD platformě dobré důvody. Především ty finanční. Indiana Jones se totiž stal v kině jedním z letošních propadáků a oproti očekáváním, která byla stanovena minimálně na 800 milionů dolarů, v tržbách zaostal vskutku monumentálně. Dodnes totiž přepočítává z kin pouze 380 milionů celosvětově.

Nyní je tedy snímek dostupný pouze na TVODech jako iTunes, Google Play a Rakuten. Všude je přitom dostupnost stanovena pouze na prodej licence, nikoli levnější zapůjčení. Nejlevnější variantou je právě Rakuten, kde je film ve 4K rozlišení a se šestikanálovou zvukovou stopou za 299 Kč. Pravděpodobně nejlepší variantou je iTunes, kde je film ke koupi za 329 Kč, přičemž technicky jde o streamovací maximum - tedy 4K s Dolby Vision a zvukovým mixem Dolby Atmos. Součástí je i pětice featurettů, které dále popisují vznik samotného filmu. Nejhorší variantou je pak Google Play, kde si za 340 Kč můžete koupit HD verzi. Všechny tři platformy nicméně nabízí české titulky i dabing.

Zdroj: Lucasfilm / iTunes / Google Play / Rakuten / BOM

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nejočekávanější thriller Netflixu má skvělý trailer. Tvůrci Sedm a Klubu rváčů opět spojili síly
Nejočekávanější thriller Netflixu má skvělý trailer. Tvůrci Sedm a Klubu rváčů opět spojili síly
29.08.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher a scenárista Andrew Kevin Walker opět spojují síly a hodlají nám naservírovat jednu z nejlepších kriminálek posledních let. Ostatně od autorů Klubu rváčů a Sedm neočekáváme nic jiného než naprostou pecku. A první trailer vnadí maximálně.

Tvrdá rána pro Kazmu. ONEMANSHOW: The Movie má nejhorší propad zájmu historie
Tvrdá rána pro Kazmu. ONEMANSHOW: The Movie má nejhorší propad zájmu historie
28.08.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Kazma sice v minulém týdnu zdemoloval kina a zlámal rekord návštěvnosti českého filmu během zahajovacího víkendu, propad návštěvnosti v druhém týdnu byl však navzdory nepříznivému počasí tristní. Kazma si tak připsal i další, tentokrát negativní rekord.

Netflix má problém. Jeho nejočekávanější sci-fi natočila konkurence, dostupné je zdarma
Netflix má problém. Jeho nejočekávanější sci-fi natočila konkurence, dostupné je zdarma
28.08.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Nemůžete se dočkat sci-fi novinky Netflixu Problém tří těles? Čekání si můžete zkrátit poměrně verzí od konkurence, kterou nikdo nečekal.

Velká rána pro fanoušky Pána prstenů. Nový film o bojovnících Rohanu se výrazně odkládá
Velká rána pro fanoušky Pána prstenů. Nový film o bojovnících Rohanu se výrazně odkládá
28.08.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Minulý týden studio Warner Bros. zklamalo řadu fanoušků, když se rozhodlo odložit premiéru druhé části Duny na příští rok. Rošáda následných přesunů bohužel zapříčinila, že se o mnoho měsíců odkládá i nový film ze světa Pána prstenů.