FB pixel TP pixel
Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video © TMDB

Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video

Vize Zacka Snydera se navzdory dřívější skepsi a na nátlak fanoušků nakonec přece jen dočkala své realizace. HBO nám nyní ve svém videu přináší i pohled do zákulisí, které ukazuje, jaká panovala na place zábava, i to, jak Snyderovy plány postupně přicházely k životu.

Filmové novinky

Čtyřhodinová verze Ligy spravedlnosti kompletně zrežírovaná Zackem Snyderem se minulý týden konečně dostala na obrazovky HBO a k překvapení mnoha vzbudila nemalý rozruch. Fanoušci jsou oproti kritikům s tímto snímkem nadmíru spokojeni a oproti původnímu sestřihu jej hodnotí výrazně kladněji s tím, že by si na Warnerech rádi vyžádali dokončení série podle Snyderovy vize, kterou na sociálních sítích promují hashtagem #restorethesnyderverse. Pro ty, kteří by chtěli proniknout hlouběji do zákulisí natáčení, připravila stanice HBO bonus v podobě videa s názvem Making of The Snyder Cut. Ta obsahuje rozhovory se Snyderem i s herci včetně Henryho Cavilla, Ezry Millera, Raye Fishera, Bena Afflecka, Gal Gadot či Jasona Momoy popisující, jak natáčení probíhalo. A dle dodaných záběrů se samozřejmě všichni dobře bavili. Vedle pohledu do zákulisí původního natáčení se dočkáme i nové sekvence, která přivedla dohromady Jokera Jareda Leta a Affleckova Batmana ve scéně Batmanovy noční můry.

 223 zobrazení   8 se líbí
Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
25.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

V nových upoutávkách se Netflix opět snaží pokrýt co nejširší divácké spektrum. Potěší fanoušky přírodopisných dokumentů, milovníky guilty pleasure libujících si v emočně přepálených reality show či děti a rodiče s animákem Rodina na baterky.

Nářez, nebo nuda? První ohlasy na blockbuster Godzilla vs Kong jsou tu!
Nářez, nebo nuda? První ohlasy na blockbuster Godzilla vs Kong jsou tu!
23.03.2021 11:20:00 | Filmové novinky

Již tuto středu se do vybraných kin a na streamovací službu HBO Max vřítí jeden z nejočekávanějších letošních akčních snímků monstrbiják Godzilla vs Kong. A první reakce jsou vesměs nadšené.

HBO připravuje 3 nové seriály ze Hry o trůny. O čem budou?
HBO připravuje 3 nové seriály ze Hry o trůny. O čem budou?
22.03.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Podle serveru Variety hodlá internetová a kabelová stanice HBO vytěžit svou nejpopulárnější franšízu Hra o trůny opravdu vydatně. Chystá totiž natočit z tohoto universa, sepsaného spisovatelem Georgem R. R. Martinem, rovnou tři nové prequelové seriály.

Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer!
Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer!
21.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Pandemie koronaviru způsobila, že se do českých kin řada povedených filmů nepodívala. Naštěstí je tu Netflix, aby opět zachránil den a dal nám jednu z nejlepších komedií posledních let. A výhodou je, že se navíc jedná o post-apokalypsu s příšerami od producenta Stranger Things!