FB pixel TP pixel
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo startuje denní příděl filmů proti nudě © TMDB

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo startuje denní příděl filmů proti nudě

Distribuční společnost Bioscop/Magic Box se rozhodla bojovat proti trudomyslnosti a nudě v čase koronaviru a na svém YouTube kanále uvede každý den oblíbený snímek ze svého katalogu. Startuje se Pelíšky a Samotáři.

České novinky

Každý den od 17.00 nově přidaný film

Distribuční společnost Bioscop/Magic Box od včerejšího večera (tj. 23. března) odstartovala nový projekt v rámci boje s karanténní nudou. Každý den hodlá od 17.00 přinášet zdarma jeden snímek ze svého katalogu, přičemž má jít výhradně o oblíbené a osvědčené snímky z let minulých, které doposud zdarma legální cestou ke zhlédnutí nebyly. Film nebude na YouTube ke zhlédnutí na neomezenou dobu. Distributor ho zpřístupní vždy na 30 dnů.

Sázka na české snímky

Pojďme se však podívat na filmy, kterých se na YouTube zdarma dočkáme, neboť Bioscop již zveřejnil první várku titulů:

Podle našich informací bychom se měli celkem dočkat až patnácti snímků, mezi nimiž by neměly chybět ani dnes již klasiky, jako Musíme si pomáhat, na které má distribuční společnost Bioscop/Magic Box - stejně jako na ostatní filmy - práva. Hřebejkova filmu Musíme si pomáhat jsme se ostatně měli dočkat již koncem minulého týdne, ale původní příspěvek na Facebooku oznamující celou iniciativu byl brzy po zveřejnění stažen, neboť bylo stále nutné dořešit legální kroky snahy zveřejnit filmy na YouTube. Nyní by již mělo být vše řádně ošetřeno a diváci by tak každý den měli dostat svou dávku filmové zábavy s tím, že každý týden budou oznámeny tituly na následující dny.

Ohledně Filmy česky a zadarmo se samozřejmě nemusíte vázat jen na nově přidané filmy. YouTube kanál nabízí již delší dobu celou řadu dalších filmů, které stojí za zhlédnutí a pravidelně přidává nové. Za poslední dobu například historické Jménem krále s Karlem Rodenem, romantiku Dopisy pro Julii, či rodinnou taškařici Chlupatá odplata. Rozhodně si tedy vyberete.

 1 422 zobrazení   22 se líbí
Web Titulky.com stále porušuje autorská práva Netflixu i HBO
Web Titulky.com stále porušuje autorská práva Netflixu i HBO
23.03.2020 13:00:00 | České novinky

Jeden z nejvýraznějších českých filmových serverů, zabývající se distribucí titulků pro zahraniční filmy a seriály, porušuje autorská práva. A nic se neděje!

HBO oficiálně pozastavuje výrobu dabingu
HBO oficiálně pozastavuje výrobu dabingu
20.03.2020 10:00:00 | České novinky

HBO v informačním emailu svým zákazníkům oznámilo, že na dobu 2 týdnů pozastavuje výrobu dabingu u svých pořadů. Jak jsou na tom další streamovací služby?

Kina začínají promítat online! Včetně odborných úvodů a možnosti diskuze
Kina začínají promítat online! Včetně odborných úvodů a možnosti diskuze
18.03.2020 14:00:00 | České novinky

Zavřená kina se snaží svým návštěvníkům nabídnout alespoň nějakou alternativu, aby jim nevypadly příjmy a zároveň, aby potěšily své věrné diváky. Se zajímavou nabídkou nyní přichází Aerofilms.

Nejlepší komedie roku 2019 je konečně dostupná online. Kde si ji přehrát?
Nejlepší komedie roku 2019 je konečně dostupná online. Kde si ji přehrát?
18.03.2020 12:00:00 | České novinky

Komedie Vlastníci režiséra a scenáristy Jiřího Havelky je konečně online! V pohodlí domova si tak můžete doslova za pár korun přehrát nejpovedenější satirický film za poslední roky.