FB pixel TP pixel
Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu © TNT

Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu

Příběh mrazivé dystopie Ledová archa se chýlí ke konci s premiérou závěrečné čtvrté řady. Seriál inspirovaný francouzským komiksem a česko-korejským filmem režiséra Bong Joon Hoa opět nabídne strhující příběh plný třídního konfliktu, sociální nespravedlnosti a zápasu o přežití.

Filmové novinky 21. 6. 2024 12:20 | Filmové novinky

Dystopický sci-fi seriál Ledová archa, který se inspiroval francouzským komiksem Le Transperceneige z roku 1982, debutoval na obrazovkách v roce 2020. Tato adaptace, produkovaná stanicí TNT, je v Česku dostupná díky Netflixu, který koupil mezinárodní práva. Seriál zanedlouho představí svou čtvrtou a zároveň finální řadu, na kterou láká epickým mrazivým trailerem. Ledová archa, jenž částečně čerpá ze svého komiksového předobrazu i ze stejnojmenné filmové podoby z roku 2013 s Chrisem Evansem, vypráví příběh z blízké budoucnosti, v níž se ze Země stala ledová pustina a zbytky lidstva se koncentrují v třídně rozděleném vlaku pojmenovaném Sněhoborec, jenž se musí neustále pohybovat kolem zeměkoule. Přidělené role se podřízeným ovšem nelíbí a ve vlaku nastává revoluce.

Do světa Ledové archy se vrátíme devět měsíců po rozdělení Sněhoborce a Velké Alenky. Till a Ben čelí nečekaným nepřátelům na průzkumné misi, zatímco obyvatelé Nového Edenu se musí vypořádat s nejistými časy a neznámými hrozbami. Těšit se můžeme opět na fascinující příběh plný třídního boje, sociální nespravedlnosti a boje o přežití. Do svých rolí se vrátí Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner nebo Sean Bean. Nově se pak přidají Clark Gregg a Michael Aronov. Po třetí řadě získala práva na seriál od TNT stanice AMC, která odvysílá první díl závěrečné řady 21. července. Uvedení finální řady na Netflixu není kvůli změně majitele práv dosud jasné.

Zdroj: AMC

 5 767 zobrazení   48 se líbí
Nová Hra o trůny se blíží. První fotka odhaluje Rytíře Sedmi království
Nová Hra o trůny se blíží. První fotka odhaluje Rytíře Sedmi království
21.06.2024 10:40:00 | Filmové novinky

Hra o trůny se co nevidět dočká na obrazovkách dalšího prequelu, který má zatím název „A Knight of the Seven Kingdoms“. Natáčení nedávno začalo v irském Belfastu a Max se nyní pochlubil nejen obsazením, ale i první fotkou hlavního hrdiny celé série.

Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky
Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky
20.06.2024 16:00:00 | Filmové novinky

HBO a služba Max sice v pondělí zveřejnili první část pokračování seriálu Rod draka, už se však pomalu chystají i na velkou podzimní premiéru seriálu, který rozšíří vesmír nejnovějšího Batmana. Zaplavené ulice Gothamu se totiž rozhodne ovládnout mafiánský Tučňák a zdá se, že půjde o temnou a nesmírně výživnou gangsterku.

Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy
Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy
20.06.2024 14:15:00 | Filmové novinky

Když se řeknou 80. léta, snad každému se mezi žánrovkami se Stallonem, Schwarzeneggerem či Van Dammem vybaví i akční béčka s Michaelem Dudikoffem a Davidem Bradleym Americký ninja. Tahle dnes už vysmívaná, zároveň však i nostalgicky milovaná série je nyní dostupná online. Čtyři díly nabízí Amazon. K sehnání je ale i pátá část.

Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
19.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

HBO začalo svůj rok v plné parádě s hitovou čtvrtou sérií Temného případu, od té doby však čekalo na další diváckou pecku jako na smilování. Podle nejnovějších čísel se zdá, že Rod draka nemusí být megahitem, na který všichni čekali.