FB pixel TP pixel
Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas © Warner Bros.

Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas

Hvězdy Pána prstenů se nebrání opětovnému ztvárnění svých ikonických rolí. Krátce po potvrzení, že si Ian McKellen znovu zahraje Gandalfa, projevil nadšení z možnosti opět se objevit ve Středozemi i představitel Legolase Orlando Bloom.

Filmové novinky 9. 9. 2024 15:30 | Filmové novinky

Minulý týden jsme informovali, že pětaosmdesátiletá herecká legenda Ian McKellen svým fanouškům oznámila, že Gandalf se objeví v připravovaných filmech ze Středozemě, které vznikají pod producentským vedením Petera Jacksona. „Právě mi bylo řečeno, že budou další filmy a že v nich bude Gandalf a doufají, že ho budu hrát,“ řekl McKellen. Divadelní a filmový herec zároveň přiznal, že ho stále sužují následky nedávného pádu z jeviště během představení v londýnském West Endu, což ho přimělo k dočasné pauze od herectví. Jen několik dní poté, co McKellen naznačil možnost návratu, projevil zájem zapojit se do nových filmů i jeho herecký kolega Orlando Bloom známý svou rolí elfa Legolase.

Když byl herec dotázán, zda by měl zájem o návrat do světa Pána prstenů, neváhal a nadšeně odpověděl, že by byl pro: „Mluvil jsem s Andym [Serkisem] a ten říkal, že přemýšlejí, jak to udělat. Říkal jsem si: 'Jak by to vůbec mohlo fungovat?'. A on na to: 'No, umělá inteligence!' A já na to: 'No dobře!'“ Podobně jako McKellen ani Bloom zatím nemá detailnější informace o celém projektu. Připravovaný film The Hunt for Gollum, který by měl být uveden v roce 2026, je začátkem nové série filmů zasazených do světa Středozemě. Andy Serkis, který ztvárnil Gluma v původní trilogii, se ujme jak režie, tak opětovného ztvárnění své ikonické role.

Reklama  4 344 zobrazení   182 se líbí
Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
09.09.2024 7:00:00 | Filmové novinky

Ikonická postava Jacka O'Neilla se sice poprvé objevila ve Hvězdné bráně Rolanda Emmericha, kde ji ztvárnil charismatický a velmi vážný Kurt Russell, většina fanoušků značky si ale více oblíbila sarkastickou verzi Richarda Dean Andersona ze seriálové SG-1.

Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
08.09.2024 16:18:00 | Filmové novinky

První řada epického fantasy seriálu ze Středozemě trpěla na nutné množství expozice, druhá se ale poměrně rychle rozjíždí a v trailerech slibovala epickou bitvu. Tvůrci nyní v rozhovorech potvrzují, že se můžeme těšit na epické finále.

Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru
Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru
08.09.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Jeden z velkých hitů loňského roku je zpátky. Diplomatické vztahy naváží, kde v minulé řadě skončily a ukáží nám komplikovanou práci americké velvyslankyně ve Velké Británii. Ta musí řešit složitý vztah nejen se svým manželem, ale i příjezd viceprezidentky své země a zradu ve vlastních řadách.

Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem
Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem
06.09.2024 20:30:00 | Filmové novinky

Studio Universal tak moc nevědělo, co se svými hororovými ikonami, až se jich postupně musel chopit scenárista a režisér Leigh Whannell, který přichází s mrazivou reimaginací klasiky. Budeme se zase bát muže transformujícího se do děsivého monstra?